Galéria

Frizurák, amiket tíz múlva könnyen lehet, hogy megbánsz

Forrás:

A frufru örök trend marad és ha máson látod, biztosan tökéletesnek és egyszerűnek tűnik a viselete. Aztán, amikor megtörténik a vágás, hirtelen megvilágosodik minden. Vagy végleg megszereted, vagy végleg megutálod. Itt is vannak fokozatok, de a legrosszabb választás a babafrufru lehet. Az ennyire rövid hajszálakat nehéz reggelente formázni és délután sem lesz jobb a helyzet.


Forrás:

Nyolcvanas évek ide vagy oda, egyesek még mindig megőrülnek ezekért a loknikért. Mostanság is különösen sokan kérik ezt a fazont fodrászatokban és bár egyre kíméletesebb anyagokkal segítenek hozzá a göndör fürtökhöz, nem ajánljuk. A legfinomabb anyagok is súlyosan károsíthatják a hajszerkezeted és évekbe telik, amíg újra egészséges lesz utána. Van erre időd?


Forrás: No, ez az a rövid haj, ami kimondottan social fotókon mutat jól és oda is készül. A való élet azonban más. A szív alakú archoz például nagyon nem illik, de ha kicsit is félénkebb típus vagy, akkor egészen sokáig szenvedhetsz ettől a hajhosszúságtól. Ennél már csak az a rosszabb, ha olyan fodrásszal van dolgod, aki az áhított pixiet, ami nem illik hozzád, a te arcformádra szabja. Na ott kezdődnek az igazi gondok és ezek az élmények azok, amikre nem szívesen emlékszel majd vissza. 
Forrás: Egy nő, aki levágatja a haját, megváltoztatja az életét is. Ez a mondás nagyon is igaz, ugyanakkor nem mindig előnyös ez a változás. Sokan hirtelen döntenek, nem egyeztetnek a fodrászukkal és sajnos nem is biztos, hogy jó kezekbe kerülnek. Az egyhosszra vágott frizura elől mindig hosszabbnak tűnik egy kicsit és sokszor rálapul a fejre, ami nem túl sok nőnek előnyös. Ha már levágattad, akkor formázóhabokkal és alkalmankénti hullámosítással segíts rá a stílusos kinézetre.