Galéria

8 hidegrázós tény a Stranger Thingsről, amit eddig senki nem tudott

Forrás:

A Hopper őrnagyot alakító David Harbour ragaszkodott ahhoz, hogy széles karimájú kalapot viseljen. Szeretett volna olyan hatást kelteni, mint kedvenc hőse, Indiana Jones! A kalapot egyébként fedorának hívják és minden bizonnyal sokkal heroikusabbá tette Hopper karakterét a Stranger Things eddigi évadjaiban.


Forrás:

Charlie Heaton, a Jonathan Byerst alakító színész valójában Leedsben született. Millie Bobby Brown Bournemouth-ban nőtt fel, de a spanyolországi Marbellában született. Ugye téged is becsapott az amerikai akcentusuk?


Forrás:

A Dustint alakító Gaten hangja annyira elmélyült az első évad végére, hogy a hangmérnököknek jócskán meggyűlt a bajuk a hangjának az átalakításával a sorozat készítése során.


Forrás:

Millie Bobby Brown édesapja láthatóan sírt egy kicsit, miközben lánya haját le kellett borotválni a szerep kedvéért. Gondoltad volna?


Forrás:

A szereplők mindannyian a Stranger Texts nevű WhatsApp-csoport tagjai voltak. Valószínűleg Demogorgonos mémeket osztogattak meg egymással a forgatási szünetekben.


Forrás:

Millie Bobby Brown, aki Tizenegyet alakítja a sorozatban, életében először 12 évesen csókolózott a sorozatban. Amikor Mike megcsókolta, azt kérdezte: „Tényleg ilyen a csókolózás? Hát ez szívás!”


Forrás:

Az „Upside Down" azaz a „Hellyel Lefelé egy olyan dimenzió, amely párhuzamosan létezik az emberek által lakott dimenzióval. Ugyanazokat a helyeket és infrastruktúrákat tartalmazza, de sokkal sötétebb, hidegebb és ködösebb a világa. Ez a sötét világ pedig feltűnően hasonlít az 1999-es Silent Hill videojátékra.


Forrás:

A Stranger Things sorozatban az Eggo gofrit Tizenegy kedvenc ételeként mutatják be. Ennek köszönhetően az Eggo gofri iránti kereslet közvetlenül a műsor megjelenése után rohamosan elkezdett növekedni.

Az Eggo-t gyártó Kellogg Company az első évad megjelenése előtt nem volt része a produkciónak.