Galéria

Magyar sztárok, akiknek házasságon kívüli vagy eltitkolt gyermeke született

Forrás: A Nyerő páros egykori versenyzője nemrég óriási botrányba keveredett, méghozzá azért, mert fény derült viszonyára és az abból született kisfia létezésére. Mindez úgy történt meg, hogy házasságban él. A színész sokáig nem akart a gyerekkel kapcsolatba lépni, ám azóta lecsendesedtek a kedélyek. Úgy tudni, hogy édesapja kimondottan gyakran találkozik unokájával, ám a pár azóta minden közösségi oldalát privátra állított, és a témában egyáltalán nem nyilatkoznak.
Forrás: A színésznek két fia is született egy-egy rövidebb kapcsolatából. A kisebbiket, Zalánt nem is vállalta fel sokáig, ami 2009-ben igencsak nagy felháborodást keltett. Ma már mindkettőjükkel jó kapcsolata van. Sőt, mi több, Zalán örökölte színészi tehetségét is.
Forrás: A zenész sosem csinált titkot abból, hogy imádja a nőket. Egy kalandjának lett is egy gyümölcse, mégpedig akkor, amikor épp kapcsolatban élt két kislánya édesanyjával. Endi természetesen a futó kalandból született gyerkőcéről is gondoskodik.
Forrás: Fábry Sándorról 2017-ben derült ki, hogy egy eltitkolt fiú édesapja. A humorista egy nyilatkozatában azt mondta, hogy nem szereti kiteregetni a magánéletét és az, hogy nem beszél a családjáról, nem azért van, mert szégyelli, hanem sokkal inkább védi őket.
Forrás: Az énekes sosem tagadta le elsőszülött gyermekét, de nem is nagyon beszélt a létezéséről. Hajdú Péternek árulta el, hogy évekkel ezelőtt egy modellel hozta össze a sors, akitől egy fia született. A nő Németországban adott életet a gyereknek és ott is nevelte fel, így lényegében Gjon csak távkapcsolatban volt fiával.