Galéria

3 csillagjegy pár, akiket az ég is egymásnak teremtett

Forrás:

Mind a Bakoknak, mind a Szüzeknek gyakran vannak nézeteltéréseik a környezetükkel. Merthogy mindkettő jegy képviselői született karrieristák, akik közül a legtöbb munkamániás is kikerül. Számukra a munka szent, amelynek oltárán akár a szabadidejüket, a szeretteiket, és a barátaikat is feláldozzák. A közeli hozzátartozóik éppen ezért elég gyakran hangot is adnak nemtetszésüknek.

Ha a két jegy egymásra talál, kapcsolatuk egyik igen erős alappillére a munkaszeretet lehet. Ők aztán amiatt biztosan nem tesznek egymásnak szemrehányást, ha a másik egy új projekt miatt túlórázni kényszerül és csak késő éjszaka ér haza. Olyankor sértődés és veszekedés helyett teljes mértékben támogatják egymás karrierbeli törekvéseit, méltó partnerei egymásnak, akik minden munkahelyi ügyes-bajos dolgot megbeszélnek.

A Bak és a Szűz igazi Powerteam, akik igen sokra vihetik együtt hivatásukban, szakmai- és magánéletükben.


Forrás:

A Bika a séf, a Mérleg a lelkes vendég – így lehetne pár szóban összefoglalni kapcsolatuk esszenciáját. A Bika ugyanis imádja kulinárisan kényeztetni partnerét, a Mérleg pedig lelkes ínyenc és nagy esztéta hírében áll.

Míg a Bika a konyhában a többfogásos menünk ügyködik, Mérleg párja a csodásan megterített asztalról gondoskodik, melyhez természetesen romantikus gyertyafény és pezsgő is dukál.

A pompás étkek elfogyasztását követően pedig folytatják az utazást az élvezetek birodalmában, ám ezúttal erotikusabb vizekre evezve. Szexuálisan is remek párost alkotnak, hiszen a Bika és a Mérleg is felettébb érzéki jegy, akik nyitottak az újra és hatalmas bennük a felfedezési vágy. Így nem csak a kulináris élvezetek terén, de az ágyban is összeillő párost alkotnak.


Forrás:

Sokak számára tűnik képtelenségnek az együttélés egy makrancos és impulzív Kossal. Ám az Ikrek számára éppen ezek a tulajdonságok tesznek egy partnert hosszútávon is vonzóvá.

Akárcsak a Kos, az Ikrek jegy szülötte is felettébb vállalkozókedvű, akinek lételeme a felfedezés, a kaland és mindennél jobban irtózik az unalmas hétköznapoktól.

Mivel egyikőjük sem aggódó típus és hajtja őket a kíváncsiság, rengeteg kalandot élnek meg együtt. Ők azok, akik ha megtehetnék, azonnal felmondanának a munkahelyükön és világkörüli útra indulnának. E két csillagjegy bakancslistáján ugyanis ez a legfőbb kívánság.

Ám még ha világratörő terveiket nem is tudják megvalósítani, az unalomtól akkor sem kell őket félteni. Mindketten olyan sok dolog iránt érdeklődnek és annyira nyitottak minden újra, hogy tulajdonképpen az egész életük egy nagy kaland, melyben egymásnak kiváló társai.