Galéria

Sztárpárok, akik egy film forgatásán szerettek egymásba

Forrás:

A „Bennifer” páros a 2003-as Gigli című romantikus vígjáték forgatása közben ismerkedett meg, és másfél évig jártak, el is jegyezték egymást. A túl sok nyilvánosság azonban szétzúzta a románcot, és 17 évig külön utakon jártak, míg végül 2021 óta ismét együtt vannak.


Forrás:

Az Oscar-díjas házaspár az 1992-es Jamón Jamón című spanyol dráma forgatásán ismerkedett meg, de kapcsolatuk egészen addig nem virágzott ki, amíg a 2008-as Vicky Cristina Barcelona című filmben együtt nem játszottak. 2010-ben házasodtak össze.


Forrás:

A Szerelmünk lapjai az egyik legikonikusabb szerelmi történet. A főszereplők eleinte komoly vitákat folytattak a karakterek alakulásáról, konkrétan ki nem állhatták egymást. Végül érzelmeik viszont erősebbek lettek, és egymásba szerettek. Gosling és McAdams 2005-2007 között jártak együtt.


Forrás:

Minden idők talán legnagyobb egymásra találását produkálták a Mr. és Mrs. Smith forgatásán. Ez zúzta szét Pitt és Jennifer Aniston románcát. Brad és Angelina 10 évig voltak házasok, hat gyermeket neveltek fel együtt, végül 2016-ban bejelentették, hogy szétmennek, amit egy nagyon csúnya és bonyolult válás követett.


Forrás:

A Pókember 2012-es forgatásán ismerkedtek meg és estek szerelembe. A vászon után a való életben is egy párt alkottak, egészen 2015-ig, amikor kapcsolatuk kezdett megromlani. A szakítást csak 2016-ban jelentették be, de nagyon szoros barátságot ápolnak egymással.


Forrás:

A Zöld lámpás 2010-es forgatásán ismerkedtek meg, akkor azonban még mindketten mással éltek párkapcsolatban. Végül egy vakrandi ismét összehozta őket és az álompár 2012 szeptemberében egybe is kelt. Szerelmük töretlen, van három kislányuk és Hollywood legkedveltebb párjainak egyike ők.