Galéria

7 nő vallomása arról, milyen jelekből tudhatod, hogy toxikus kapcsolatban élsz

Forrás:

„Ha valaki néhány nap után szerelmet vall, ráadásul elkezdi tervezni a jövőtöket és a gyerekeitek nevét, az a legtöbb esetben nem romantikus, hanem egy intő jel! Ez természetesen nem minden esetben jelenti azt, hogy az illető manipulálni akar, de szinte mindig azt jelenti, hogy bizonytalanul kötődik, aminek meglesznek a következményei... Tapasztalatból beszélek!”


Forrás:

„Az egyik legfeltűnőbb red flag egyértelműen az, ha a pasi könnyen alakít ki kapcsolatokat, nagydumás, szinte pár perc alatt összebarátkozik bárkivel, még sincs hosszútávú kapcsolata az életében. Egy barátja sincs, akit több, mint egy éve ismerne stb. Ezen azonnal érdemes elgondolkozni!”


Forrás:

„Ha a pasi folyamatosan sérteget téged, amit abba csomagol, hogy csak vicc, az nem egészséges. Kicsit sem. Ezzel csupán szépen lassan le akarja építeni teljesen az önbecsülésedet, hogy aztán teljes mértékben ő uralkodhasson feletted. Ne hagyd magad, lépj ki a kapcsolatból még az elején!”


Forrás:

„Az exem egyszerűen nem tartotta tiszteletben azt, hogy egyedül is szeretnék lenni, főleg úgy, hogy még csak akkor ismertük meg egymást. Volt, hogy erővel nyitottam ki a bejárati ajtómat és vittem oda neki a cipőjét, mert nem akart hazamenni. Ha valaki ilyen furcsán és bizarrul viselkedik, az egy intő jel arra, hogy ebből egy toxikus kapcsolat lesz!”


Forrás:

„A volt barátom folyamatosan kérdezgetett az életemről, a múltamról, szó szerint MINDENT tudott rólam, ha viszont én kérdeztem, csak általánosságokat mondott, amikbe nem lehetett belekötni, és ami semmi konkrétat nem árult el róla. Ez nagyon finoman, mégis gyorsan kialakított egy olyan hatalmi dinamikát, amiben ő mindent tudott rólam, én pedig szinte semmit sem róla...”


Forrás:

„Találkoztatok már azzal a kedves sráccal, aki mindig azt állítja, hogy őt eddig minden lány csak kihasználta, átverték és összetörték a szívét? Na, az ilyen pasik a legmérgezőbbek! Szinte mindig bebizonyosodik, hogy bizony ők voltak a hunyók az előző kapcsolataikban, de nárcisztikus módon magukat soha nem hibáztatják...!”


Forrás:

„Rengeteget elárul a párodról az, hogy hogyan beszél a régi kapcsolatairól. Ha nagyon csúnya szavakkal illeti a volt barátnőit, agresszíven beszél róluk, az egyáltalán nem jó dolog sőt! Egyenesen ijesztő, hiszen egyáltalán nem tiszteli őket, még akkor sem, ha már nem szereti őket, egy igazi férfi ugyanis nem beszél csúnyán egy nőről sem!”