Galéria

Híres emberek visszafogott esküvői, amelyek bebizonyították, hogy a szerelem minden, amire szükségünk van

Forrás:

A pár 2011-ben házasodott össze New Yorkban, ahol mindössze 4 fő volt jelen rajtuk kívül: két saját gyermekük illetve 1-1 közeli barátjuk. Az esküvő annyira visszafogott volt, hogy még fotók sem kerültek elő az eseményről.


Forrás:

A zenész egy interjúban árulta el, hogy esküvőjük teljesen privát és véletlenszerű volt, egy januári éjszakán. Csak ketten voltak és az anyakönyvvezető. Néhány hónappal később ünnepeltek meg aztán pár baráttal és családdal, de ez is titokban volt és náluk sem került még elő egyetlen kép sem.


Forrás:

A két komikus 2014-ben szépen bement az önkormányzat épületébe, út közben kedvenc tinikori dalaikat hallgatva és egybekeltek. Elárulták, hogy egy fillért sem akartak költeni, az összeget, amit elvitt volna, inkább eljótékonykodták.


Forrás:

2021. május 15-én a popsztár és az ingatlanügynök az énekesnő otthonában, a kaliforniai Montecitóban házasodtak össze. Kevesebb mint 20 vendég volt, de azért a menyasszonyi ruháról kikerültek a fotók, ugyanis egy Vera Wang csoda költeményt viselt Ariana.


Forrás: 2018-ban Emily Ratajkowski feleségül ment Sebastian Bear-McClard filmproducerhez. A nagy bejelentéshez természetesen esküvői fotókat is mellékeltek, amelyeken Emily egy 200 dolláros Zara kosztümben volt látható egy széles karimájú fekete fátyolos kalappal. A pár egy New York-i városházán kötötte össze az életét néhány közös barát jelenlétében.
Forrás:

A pár New York-i otthonukban házasodott össze, csak a legközelebbi barátaik és családtagjaik voltak jelen. Az esküvő költségeit és az ajándékra szánt összegeket begyűjtötték és egy időseket támogató szervezetnek adományozták.


Forrás:

Négy nappal karácsony előtt lányuk, Banks, családjuk és barátaik társaságában Los Angeles-i otthonuk udvarán tartottak egy meghitt kis esküvőt.


Forrás:

Még a vendégeik sem tudták, hogy esküvőre hivatalosak! 1997. május 19-ére a két színész 100 vendéget hívott meg a New York-i Angel Orensanz zsinagógába, azt a benyomást keltve, hogy egy egyszerű koktélpartin vesznek majd részt.


Forrás: 2019-ben ugyan elváltak, de 12 évvel ezelőtt egy csodaszép és meghitt tengerparti esküvőjük volt, amin csak ők ketten és Brian első házasságából született fia volt jelen.