Galéria

HÍrességek, akik egy barátjuk exével randiztak

Forrás:

1995-ben Jennifer Aniston összejött a Counting Crows frontemberével Adam Duritzzal.  A kapcsolat nem tartott sokáig és két évvel később Courtney Cox kezdett randizni az énekessel. Azóta már mindketten tovább léptek, a barátságuk pedig még mindig szoros.

 


Forrás:

 

Eric Clapton és George Harrison mindketten legendás zenészek és jó barátok voltak. A kapcsolatuk nem mindig volt felhőtlen, hiszen George Harrisont Clapton miatt hagyta el az akkori felesége Pattie Boyd. Harrison nemsokára áldását adta a párosnak, akik 1979-ben egybe is keltek, ez a házasság 10 évig tartott.

 

 

 

 

 


Forrás:

 

 

Gigi Hadid a Kardashian-Jenner család jó barátja és ebbe még az is belefér, hogy randizzon egyikük exével! Kylie 2012-ben járt az énekes Cody Simpsonnal, aki az egyik első kapcsolata volt. Gigi egy évvel a szakításuk után kezdett el Codyval randizni, két évig együtt voltak.


Forrás:

Taylor Swift 2009 és 2010 között randizott John Mayerrel, akiről a Dear John című számot is írta. Bár ő és Katy Perry sosem voltak legjobb barátnők, jóban voltak egymással. Katy viszont 2012-ben összejött Mayerrel, ami a Swifttel való kapcsolatának nem tett jót.

 


Forrás:

1991-ben Kiefer Sutherland és Julia Roberts szerettek volna egybe kelni, de az akkor 23 éves színésznő ott hagyta a vőlegényét az oltárnál. Mint kiderült Roberts Jason Patric miatt hagyta el Kiefert. Patric és Sutherland jó barátok voltak, hiszen együtt játszottak az 1987-es Elveszett fiúkban, de a történtek után érthető módon már sosem  lettek igazán jóban.

 


Forrás:

A Született feleségek színésznői a valóságban sem hazudtolják meg a sorozatbeli önmagukat. Eva Longoria 2004-ben kezdett randizni a rendező Stephen Kayyel, akivel pár évvel később Teri Hatcher is összejött.


Forrás:

 

Jamie Foxx és Tom Cruise jó barátok lettek, miután együtt játszottak a Collateral című filmben. Állítólag Cruise Foxx vállán sírta ki magát, miután 2012-ben véget ért a kapcsolata Katie Holmessal. Jamie Foxx 2014-ben  összejött Holmessal és egészen 2019-ig együtt is voltak. Szerintünk Tom Cruise nem örülhetett a dolognak...