Galéria

Sztárok legundorítóbb higiéniai szokásai

Forrás: Legendák keringenek Brad Pitt magánéletéről, akárcsak a tisztaságmániájáról. A színész olyannyira megrögzötten figyel a tisztasására, hogy egy-egy forgatási szünetben a teste minden porcikáját nedves törlőkendővel törli át, méghozzá azért, mert a szappant mindenki használja.
Forrás: Hihetetlen, de a szépséges színésznő amennyire ad magára, a környezetére már kevésbé. Sok ismerőse fecsegte ki, hogy a sztár nem szokta lehúzni a WC-t, amit maga Megan is megerősített egy interjúban: "Van, hogy teljesen kimegy a fejemből, hogy lehúzzam a WC-t vagy egyszerűen csak takarítsak otthon."
Forrás: Az "Into The Gloss" című esszéjében Shailene Woodley leírta néhány személyes higiéniai szokását, beleértve az "olajjal öblögetést" és az agyag fogyasztását. Az Oil-pulling, amelynek célja kifejezetten a foghigiénia támogatása, a kókuszolaj vagy a szezámolaj szájban való "öblögetése", majd kiköpésé. Woodley szerint "valóban fehérebbé teszi a fogait, mert a fogakon lévő lepedék nem vízben, hanem zsírban oldódik. Tehát a lipideknek fel kell oldódniuk a zsírokban, ezért működik az olaj.
Forrás: A színész szerint kötelező a nedves törlőkendő egy nő fürdőszobájában, hiszen a nagy WC-zések után igenis illik teljesen kimosni és áttörölni minden testnyílásunkat. Terrence ezért ezt minden nő lakásában ellenőrzi mielőtt második randit kér.
Forrás: A színész a rövid zuhanyzások híve, mégpedig a környezetvédelem miatt. Szerinte nem kell órákig folyatni a vizet ahhoz, hogy tiszták legyünk. És végülis teljesen igaza van.
Forrás: A szépséges színésznő nemcsak az arcára használt Evian vizet, hanem fürdőszobája megfelelő takarításához is. Szerinte ugyanis csak a kristálytiszta víz tisztít a legjobban.
Forrás: A Jóbarátok Monica Gellerje a sorozatban igazi takarítómániás. Nos, ez a színésznőre is igaz. Courtney egyszer elárulta, hogy nemcsak híres karakterének, hanem neki is van egy titkos tisztítószer koncentrátuma, ami minden baktériumot kiírt a lakásban.