Galéria

Emberek, akik titkon csekkolták a párjuk telefonját, felfedték, mit találtak benne

Forrás: "Két hónapja, egy átlagos vasárnap este az exem a telefonján lógott. Túl sokat. Táncikált és magát videózta. Furcsa volt, mert nem egy közösségi médiás arc. Amikor elment megmosni a fogát, megnéztem a telefonját, és láttam, hogy snapchatel. Ott rögtön szakított velem. Kiderült, hogy már egy ideje megcsalt az egyik kolléganőjével. Mondanom sem kell, örülök, hogy megnéztem."
Forrás: "Épp a barátnőm telefonján néztem valamit Redditen, a barátnőmmel együtt, amikor hirtelen felugrott egy értesítés: 'párok lettetek Tommal' vagy valami ilyesmi... Évek óta együtt voltunk, sosem láttam a Tindert, de hallottam róla. Három másodpercig néma csendben szétvetett a düh, majd rákattintottam az értesítésre, mire a Pinterestet nyitotta meg. Mint kiderült, a Pinterest talál neked 'párokat', akikkel hasonló az érdeklődésetek vagy ilyesmi. Azt hiszem, még sosem ment keresztül rajtam ennyi érzelem ilyen rövid időn belül."
Forrás: "Nem vagyunk házasok, de 8 éve együtt vagyunk. Nemrég a telefonja elkezdett a legfurább időkben pittyegni, éjszaka, és mindig nagyon gyorsan nyúlt érte. Elég gyanús volt, mert volt már olyan, hogy átaludta még a kórházból jövő telefonhívást is. Semmire sem ébredt fel, ha úgy akarta. Egy-két hét múlva aztán ismét rezgett a telefonja, és nem kelt fel rá. Nem bírtam ki, meg kellett néznem... Kiderült, hogy elkezdett játszani egy játékot (Simpsons Tapped Out), és a rezgés jelezte, hogy egy karakter visszaért a küldetésről."
Forrás: "Pontosan azt találtam, amire számítottam. Azt hitte, hogy ha megváltoztatja a srác nevét a telefonjában, az majd eltereli a figyelmem. Ugyanazokat az embereket ismertük! És ha már ilyet csinálsz, ne valami híres zenész nevére írd át, akiért amúgy is oda vagy."
Forrás: "Üzeneteket találtam egy másik nőnek. Kiderült, hogy pár hete csalt vele. Három éve voltunk együtt, két közös kutyánk is volt. Nem volt túl szórakoztató."
Forrás: "Én megnéztem az üzeneteit, és ez bizonyította, hogy megcsalt és hazudozott. Nem érdekel, ha az emberek szerint rosszul cselekedtem. A megérzésemet követtem és igazam lett. Ha nem tettem volna, valószínűleg még hosszú ideig hittem volna neki."
Forrás: "Nagyon titkolózós lett a telefonjával, és épp a távirányítóért nyúltam a telefonja mellett, amikor felpattant és felkapta a mobilt. NAGYON gyanúsnak tűnt, izzadt és próbált valami kifogást találni. Nem volt túl jó érzés, erre kiderült, hogy a legjobb barátnőmet reptette titkon egy másik országból hozzám a szülinapi meglepi partimra, és nem akarta, hogy kiderüljön."