Galéria

Sztárok, akik magánéleti trauma után tértek vissza a képernyőre

Forrás: A Transformers-filmek sztárja jó példa volt más hollywoodi sztároknak, hogy nem szabad rosszat mondani egy magas pozícióban lévő emberre. Ez az ember Michael Bay volt, aki bár Megant híressé tette, beszólása után a földdel tette egyenlővé a karrierjét. A színésznő ezért férjhez ment és szült három kisfiút. 3 éve viszont egy klipforgatáson beleszeretett a híres rapperbe, Machine Gun Kelly-be, aki mellett ismét foglalkozni kezdett vele a média. Ma már mindenki merész ruháiról ír és két filmben is látható volt szerelme oldalán.
Forrás: A színészt szó szerint félresöpörték a filmesek, miután Amber Heard egy cikkben azt írta, hogy Depp bántalmazta. A neki hátat fordító szakma és "barátok" miatt komoly lelki megpróbáltatásokon ment keresztül. Végül tavasszal a bíróság neki adott igazat és minden a helyére került. Rihanna cameo videójában is feltűnt, illetve a filmek világába is vissza fog térni.
Forrás: Miután karakterének véget ért a Trónok harca, a fiatal színész több mint 6 évre teljesen visszavonult a színészettől. Egy tévés beszélgetés alkalmával azt mondta, hogy nehéz volt megemésztenie azt a nagy figyelmet, ami ráhárult karaktere miatt és sokan hajlamosak voltak ezzel is azonosítani őt. Szerencsére 2021-ben ismét szerepet kapott, mégpedig a Rebecca's Boyfriend című filmben és, ha minden igaz több hollywoodi produkcióban is láthatjuk majd a következő időszakban.
Forrás: A színésznőnek nagyon nehéz volt elfogadni az idő múlását és magát az öregedést is. Ő akkoriban kezdett ugyanis plasztikai műtétekbe, amikor szinte kötelező volt Hollywoodban örök fiatalnak maradni. Több interjúban is bevallotta, hogy nagy sebeket ejtett a lelkén ez a fajta megfelelési kényszer, ami miatt munkát sem kapott. Tavaly azonban zseniálisat alakított a Sikoly 5. részében, ami a rajongók körében is óriási siker volt.
Forrás: A színésznő a Bajos csajok, az Apád-anyád idejöjjön! és még sok más vígjáték főszereplője volt, ám a rossz társaság, illetve a drogok teljesen tönkretették. Ehhez hozzátett, hogy erőszakos apja viselkedésén, illetve édesanyja sikeréhségén sem tudott túllépni. Több évig szenvedett depressziótól, ám idén két karácsonyi filmben is láthatjuk. Sőt, idén férjhez is ment.
Forrás: A 2000-es években Brendan az egyik legnépszerűbb színészek egyike volt, ám válása és a forgatások okozta fizikai leépülés miatt pillanatok alatt tűnt el a süllyesztőben. A színész rengeteg szenvedést élt meg, főleg ex neje miatt, aki a vagyona jelentős részét magával vitte a válás kimondását követően. Majdnem 2 évtizednek kellett eltelnie, hogy Hollywood ismét esélyt adjon a színésznek, aki nemcsak Leonardo DiCaprio mellett lesz látható a Megfojtott virágok című filmben, hanem a filmfesztiválokon nagysikert elért Bálnában is, amelyért sokak szerint Oscar is kaphat.