Galéria

8 tipp a színek és minták kombinálásához, hogy tökéletes legyen a szetted összhatása

Forrás:

Régi mondás, hogy az ellentétek vonzzák egymást, de pont így van ez a színekkel is. Kombináld bátran a színkör ellentétes oldalán található árnyalatait és építsd fel ebből az outfitedet.


Forrás:

A bucket sapka idén nyáron is nagy divatnak számít, hiszen nemcsak a napsugaraktól véd meg, de különlegessé teszi a szettedet. A színes sapit nyugodtan kombinálhatod más színű ruhával, az összhatás akkor lesz a legjobb, ha a fejfedőd és a táskád hasonló árnyalatokban pompázik.


Forrás:

Ellentmondásosnak tűnhet a vibráló árnyalatok - például a sárga – földszínekkel való kombinálása. Pedig elég megnézni Ashley Graham szettjét, máris feltűnik a harmónia.


Forrás:

Gigi Hadid igazi profi, ha színek és minták kombinálásáról van szó. A gingham- és a virágminta az idei tavasz és nyár egyik slágere, amit a modell együtt is bátran visel. Tökéletesen harmonizál a blúza a nadrágjával, a titok a fehér és a fekete túlsúlya, amit egy kis piros és sárga egészít ki.


Forrás:

Ha kevésbé vagy bevállalós minták terén, vegyél példát Kendall Jennerről, akinek a szettje leghangsúlyosabb része a nadrágra, amit nem is kever más mintával.


Forrás:

Adj még egy dimenziót az outfitedhez átlátszó blúzzal. A rózsaszínt pedig bátran kombinálhatod piros kiegészítőkkel is.


Forrás:

Törd meg az egyszínű ruhád egységét egy másik színű cipővel. A smaragdzöld gyönyörűen mutat pinkkel és vörössel is – Solange Knowles már csak tudja!


Forrás:

A pasztell árnyalatok nemcsak külön-külön, de együtt is megállják a helyüket és szép egységet alkotnak. Bátran kombinálhatod őket két-három színig.