Galéria

Ez a 2022-es őszi divattrend illik hozzád a legjobban a csillagjegyed alapján

Forrás:

Egy biztos; hihetetlenül vagány személyiséged van, ezt pedig nem félsz megmutatni! Szereted a vadabb, feltűnőbb darabokat, úgyhogy tuti, hogy örülni fogsz, mikor megtudod, hogy idén ősszel hatalmas divat lesz a bőrdzseki, és annak szó szerint mindent formája! Legyen szó szűkebb vagy túlméretezett stílusról, tuti meg fogod találni a számodra tökéletes darabot!


Forrás:

Imádod a blézereket, ezért örülni fogsz, hogy az office look idén ősszel sem megy ki a divatból, sőt! Jobb, ha beszerzel pár plusz darabot is, hogy tökéletesen tudd kombinálni a különböző szettekkel! Ez a look pedig valljuk be mindenkinél jobban illik hozzád, hiszem igazi főnök típus vagy, aki egyszerre trendi és vezető.


Forrás:

Az biztos, hogy mindig te vagy minden buli középpontjában, hiszen egyszerűen imádod a pörgést, a jó kedvet és persze a társaságot. A divat ráadásul a mindened, ezért a 2022-es őszi trendek közül bátran válogathatsz, ám egy dolog biztos: a bulizós szettek lesznek a kedvenceid, amiket nem csupán bulikban lehet viselni!


Forrás:

Mondhatni te vagy a legromantikusabb típus a jegyek közül, így próbálod a ruháidat is úgy megválogatni, hogy az tökéletesen passzoljon a személyiségedhez. Ehhez pont kapóra jön az egyik legcukibb trend, ami uralni fogja az őszt, ami nem más, mint a romantikus hercegnős stílus! A lényeg, hogy a végeredmény szemet gyönyörködtető legyen, akár virágmintákkal, akár csipkével feldobva.


Forrás:

Neked aztán senki nem parancsolhat, ráadásul szereted, ha a tekintetek rád szegeződnek az esetek legnagyobb százalékában. Így egyértelműen tökéletesen illik a személyiségedhez egy igazi bohó és nem mellesleg feltűnő stílus, ami után mindenki tudni fogja, hogy te megérkeztél, ezek után pedig következhetnek a bókok, amiket nem kicsit szeretsz!


Forrás:

Mindenki szerint aranyos és cuki vagy, emellett viszont határozottan biztos vagy benne, hogy mindig neked van igazad, ráadásul mindent te tudsz jobban. Ehhez a személyiséghez tökéletesen illik az idei ősz egyik legnagyobb divatrendje, az iskolás lány stílus, ami egyszerre cuki és okoskodó érzetet kelt. Arra viszont figyelj, hogy a hideg miatt mindenképpen vegyél fel harisnyát a szoknyához, és arra vedd fel aztán a térdzoknit!


Forrás:

Nem szereted túlbonyolítani a dolgokat, ráadásul odáig vagy azokért a letisztult stílusokért, amelyek egyszerűek, de még nagyon csinosak. Épp ezért tökéletes a számodra a 2022-es ősz egyik legnagyobb divattrendje, ami a 90-es évek minimalizmusából merített. Gondolj csak vissza az akkori szupermodellekre, akik szuperszexik voltak akkor is, ha csak egy egyszerű fehér trikót kombóztak egy trapézgatyával.


Forrás:

Egyáltalán nem vagy szégyellős, ráadásul maximálisan tisztában vagy a csáberőddel és a szexuális kisugárzásoddal. Épp ezért nincs szükséged arra, hogy extra kihívó ruhákban jelenj meg, a divatot viszont nyomon követed, és szeretsz ihletet meríteni a legújabb trendkből. AZ idei ősz egyik (ha nem a legnagyobb) divattrendje a midi szaténszoknya, ami neked annyira jólfog állni, mintha egy igazi istennő lennél!


Forrás:

Az egyértelmű, hogy extra színes személyiség vagy, odáig vagy a kalandokért, és a társaságban mindig te vagy a mókamester. Épp ezért evidens, hogy imádni fogod a tényt, hogy most ősszel egyáltalán nem kell csak a fölszínekre hagyatkoznod, ha a gardróbodra gondolsz, ugyanis nyugodtan lehet vadabbnál vadabb színösszeállításokban is gondolkozni!


Forrás:

Valljuk be, néha szeretsz elbújni a kíváncsi szemek elől, meg úgy MIDENKI elől, ezért a stílusodhoz abszolút illenek az oversize darabok. Jó hír, hogy idén ősszel az is trendi, ha szó szerint az összes ruhadarabod túlméretezett, így tuti, hogy érdemes beszerezned pár darabot, ami hamar a kedvenced lesz!


Forrás:

Te aztán az a típus vagy, aki nem megy a „csorda” után, és mindig valami igazán egyedire vágysz. Ettől függetlenül tuti, hogy örülni fogsz, hogy az ízlésed idén ősszel találkozik a divattrendekkel, ugyanis az állatminták, azokon is belül a leopárd minták irgalmatlanul menőnek fognak számítani! Ráadásul attól sem kell tartanod, hogy mindenki ugyanolyan ruhában fog megjelenni, mint te, ugyanis az állatminta minden formában, textúrában divatos lesz minden ruhadarabon.


Forrás:

Igazán kifinomult stílus jellemző rád, és nem sűrűn veszel fel harsány színeket. Az idei őszi divatrendeknek köszönhetően viszont beépíthetsz egy kis színt az öltözködésedbe, ugyanis a hidegebb idő ellenére hihetetlenül divatosak a színes, akár neonszínű kisméretű táskák, amelyek egy egyszerű, akár teljesen fekete vagy nude outfitet is elképesztően fel tudnak dobni.