Galéria

Híres emberek, akik forgatáson verekedtek össze

Forrás:

Seagal az egyik legkeresettebb akciósztár volt a 90-es években, és az rebesgették, ez rendesen a fejébe szállt. Annyira arrogánsan viselkedett a Tűzparancs forgatásán, pedig mellette volt jó pár neves színész, hogy Leguizamo kinevette. Azt hitte viccel, amikor mindenkit leosztott. Erre Seagal, aki a valóságban is aikido mester volt, annyira a falhoz csapta, hogy levegőt is alig kapott. Azóta John Leguizamo nem tartja sokra és utálja Steven Seagalt.


Forrás:

A Lordok Bandája című 1974-es filmben a két színész ifjú titánokat alakított. A cselekményben egy motoros banda tagjait keltették életre, ám Gere és Stallone a forgatáson annyira összekülönböztek -nüansznyi dolgokon -, hogy Gere-t végül lecserélték, miután Sylvester Stallone arcon is könyökölte őt.


Forrás:

Sok pletyka kering a Beverly Hills 90210 sztárjairól, Doherty állítólag híresen összeférhetetlen volt egy időben, és ez később a Bűbájos Boszorkákban is kiütközött. Egy alkalommal Garth és Shannen igazi cicaharcban estek egymásnak és bizony karcolásokat is ejtettek a másikon. Ma már egyébként jóban vannak.


Forrás:

A Minden héten háború egy 18-as karikás film, és NFL futballistákról szól. Maga az alkotás is túlteng a tesztoszterontól és ez a munkálatok alatt sem volt másként. Az egyik jelenetben, amikor összevitatkoznak, a valóságban is összeverekedtek, mégpedig annyira, hogy péppé verték egymást. Al Pacino és egy másik színész próbálta szétszedni őket.


Forrás:

A Fékezhetetlen című krimi 2012-ben készült, a két főszereplő pedig nem tagadja, hogy fura dolgokat tettek egymással. Mindig ment kettejük között az adok-kapok és állítólag olyan is volt, hogy pucéran birkóztak.


Forrás:

A Grace Klinika sztárjai erőszakosan dulakodtak és lökdösődtek, kiabáltak - a munkahelyi jelentés szerint. Az agresszió oka a késés volt, Dempsey nem érkezett időre, majd mivel a női főszereplő sem volt ott, nem engedte elkezdeni a felvételt.