Galéria

Filmes párok, akik között a valóságban zavarba ejtően nagy volt a korkülönbség

Forrás: A sorozat egyik epizódjában, amely a Tapestry címet viseli, Patrick Stewart és J.C. Brandy karakterei között romantikus irányt vesz a cselekmény. A szenvedélyes csókjelenetet aztán szex követte, ez utóbbit már nem forgatták le, csak utalás volt rá. A színész ekkoriban 52 éves volt, míg filmes partnere 17!

Korkülönbség: 35 év
Forrás: Sasha Pieterse volt a PLL-csajok között a legfiatalabb, mindössze 14 éves volt, amikor megkapta a szerepet. Épp ezért találták sokan furának, hogy a fiatal színésznő és Ryan Merriman között romantikus szál szövődött, noha a színész ekkor már 26 is elmúlt.

Korkülönbség: 12 év
Forrás: Az 1994-es vígjáték egyik főszereplője volt Katherine Heigl, aki akkoriban mindössze 14 éves volt. Ezzel szemben filmes partnere, Dalton James 22 múlt, amikor a forgatások zajlottak.

Korkülönbség: 8 év
Forrás: Az első film forgatása alatt Corbin Bleu, aki Chadet alakította, valóban gimis volt, hiszen még csak 16 éves volt. Azonban partnere, a Taylort alakító Monique Coleman 25 múlt. Ez mondjuk a ritkább felállás, hiszen általában a nő a fiatalabb a legtöbb esetben!

Korkülönbség: 9 év
Forrás: A Netflix népszerű sorozatában nagyon jó a kémia a főszereplők között. Bár azt nem nehéz látni, hogy a Paxton Hall‑Yoshidát alakító színész messze nem kistini már. Darren Barnet az első évad forgatása alatt 28 éves volt, míg Maitreyi Ramakrishnan csak 17.

Korkülönbség: 11 év
Forrás:

A 2004-es sikerfilm női főszereplője mindössze 17 éves volt! Emmy Rossum viszont profin alakította Christine szerepét. De gondoltad volna, hogy Gerard Butler 33 éves volt a film forgatása alatt?

Korkülönbség: 16 év

Másik filmes partnerét pedig az akkor 30 éves Patrick Wilson játszotta.

Korkülönbség: 13 év


Forrás: A 2018-as sorozatban Sydney Sweeney és Peyton Kennedy is kiemelt szerepet alakítottak. Sydney majdnem 20 éves volt, amikor a mindössze 13 éves Peyton romantikus partnerét alakította, és bizony ez csókjelenetet is magába foglalt!

Korkülönbség: 7 év
Forrás: A népszerű sorozatban Cameron Monaghan mindössze 17 éves volt, romantikus partnere, a Noel Fisher által játszott Mickey pedig 26.

Korkülönbség: 11 év