Galéria

Sztárok, akik őszintén beszéltek arról, mit kellett átélniük a babavárás alatt

Forrás: A színésznő elmondta, hogy kicsit sem volt jó élmény számára a terhessége. Erről a közösségi oldalain, stand up műsoraiban és interjúk során is őszintén vallott. Várandósságát a hyperemesis gravidarum nevű állapot nehezítette meg, amely hányingert, hányást és súlycsökkenést okozhat a kismamánál. (Katalin is ettől szenvedett, amikor terhes volt.) "Elég nehéz volt" - mondta Seth Meyersnek a késő esti műsorában. "Nem tudtam, hogy a terhességek ilyen kellemetlenek lehetnek... Sokszor hánytam a 9 hónap alatt. A vége fele már teljesen kimerült a testem."
Forrás: "Számomra a várandósságom életem legrosszabb élménye! Egyetlen pillanatot sem élveztem" - írta saját oldalán Kardashian. "Talán az volt a gond, hogy vizesedtem, fájt a hátam és a testem minden egyes része megdagadt. Egyszerűen nem éreztem jól magam a bőrömben."
Forrás: Melissa Joan Hart három fiú anyukája, de bevallotta, hogy nem volt mindig öröm a várandósság. "Utáltam. Egyszerűen utáltam” – mondta az OK magazinnak 2008-ban. „Annyira kényelmetlen, és az ember szinte folyton kiborul valamin. Szeretek anya lenni, de nem szeretek terhes lenni.”
Forrás: "Néhány esetben sokkal nagyobb traumát él át a tested a szülés során, mint másoknál, amit nehéz megmagyarázni, hacsak nem élted át ezt az élményt" - mondta a színésznő 2015-ben, miután ikreket szült. "Az én esetem olyan volt, hogy a pajzsmirigyemtől a vérlemezkéimig minden összeomlott."
Forrás: "Az első trimeszter a legrosszabb, mert még senki sem tudja, hogy terhes vagy, mégis te érzed magad a legkényelmetlenebbül" - mondta Kardashian a terhességéről. "Azt hiszem, ha az emberek megtudják, hogy babát vársz, minden kifogást megkapsz. Remélhetőleg terhesnek nézel ki, nem csak kövérnek. Illetve azt is elnézik, hogy nehezen kapsz levegőt."
Forrás: Az egykori modell mindig is arról volt híres, hogy nem tart magában semmit. Sőt, mi több, imád szabadszájúan nyilatkozni. Ez a várandósságaival sem volt másképp. "Megerősíthetem, hogy a szülés utáni élet 90 százalékkal jobb, ha nem szakadsz szét a fenekedig." Kisfiát, Miles-t ugyanis természetesen hozta világra, ami bizony nyomot hagyott a testén.
Forrás: „Szörnyű” – mondta Clarkson a terhességéről egy 2016-os interjúban. „Semmi sem szép; semmi sem varázslatos. De ez mindegy, mert te esel teherbe és ennek örülnöd kell." Az énekesnő szerint igenis fontos lenne, hogy a nők merjenek a testükben végbemenő változásokról is beszélni, mert neki borzalmasan nehéz volt, hogy nem mondhatta ki ezeket.