Galéria

5 hobbi, ami feltölt, kisimítja a lelked és még csak nem is kell mélyen a pénztárcádba nyúlni hozzá

Forrás:

Ha szereted a kreativitást, boldog elégedettséggel tölt el, ha a munkádnak kézzel fogható eredménye (is) van; akkor ezt a hobbit neked találták ki. Legyen az a padláson porosodó régi utazóláda, egy elfeledett létra, vagy épp egy befőttesüveg; használd a fantáziád és keltsd új életre. Nem csak a végeredmény, a hozzá vezető út miatt is megéri.


Forrás:

A meditáció az egyik leghatékonyabb módszer, hogy a negatív érzéseknek, nyomasztó gondolatok jelentős részének búcsút inthess.  Rendszeres gyakorlása a tested és a lelked is egyaránt ellazítja, feltölti. Ha kipróbálod a meditációt, már rövid távon élvezheted a kedvező hatásait: a kiegyensúlyozottságot, a nagyobb nyugalmat és vitalitást. A fizikai hatások is már néhány hónap alatt megtapasztalhatók: többek között normalizálódhat a vérnyomás, javulhat az emésztés.


Forrás:

A szabás-varrás is egyre népszerűbb tevékenység, mióta beszivárgott az életünkbe a fenntarthatóság. Remek időtöltés, ha egy kis nyugalomra vágysz és még spórolhatsz is vele. Főleg akkor, ha például kicsi gyerekeid vannak, így könnyedén tudsz kisebb ruha-baleseteket javítani, vagy éppen méretre igazítani rájuk a már meglévő darabokat.


Forrás:

Bizony! Egyre többen töltik a szabadidejüket a konyhában, és nem azért, mert muszáj, hanem mert valóban élvezik az ottani ténykedést, a sütést és a főzést, ráadásul szenvedélyesen is teszik mindezt. Amellett, hogy fejlesztheti a kreativitásod, egy nagyon változatos tevékenység; hiszen ritkán készíted el ugyanazokat az ételeket. Arról nem is beszélve, hogy a családod el lesz ragadtatva, a végeredménytől legalábbis biztosan!


Forrás:

Nem csak a konditeremben izzadva tehetsz a fittségedért, egy jó séta a szabadban, vagy egy túra az őszi erdőben a barátaiddal amellett, hogy a testedet is átmozgatja; a lelkedet is megnyugtatja.