Galéria

Sztárok, akik tragikus körülmények között veszítették el testvérüket

Forrás: Az énekes öccse nagyon sokáig küzdött drog- és mentális problémákkal. Tavaly év végén találták még holtan, saját kaliforniai otthonában, Nick pedig könnyek között tört ki a koncerten.
Forrás: Carla Bruni az AIDS kutatásának és megelőzésének buzgó szószólója, méghozzá komoly ok miatt. A modell-színésznő 2006-ban vesztette el testvérét, Virginiót a betegség miatt.
Forrás: Ahogy a „Wahlburgers” valóságshow első epizódja mesélte, Mark Wahlberg 2003-ban ugyanazon a napon üdvözölte első gyermekét, és vesztette el szeretett nővérét. Deborah Donnelly-Wahlberg 43 évesen szívrohamban halt meg.
Forrás: Nagyon kevesen tudják, hogy a 2000-es évek egyik leghíresebb rappere, Nelly 2005-ben leukémiában veszítette el nővérét, Jackie-t. Ezt követően nagyon aktívan támogatta a betegség kutatását és kezelését, valamint a korai felismeréséről szóló oktatást.
Forrás: Stephen Colbert két testvére 1974-ben repülőre szállt apjával, és soha nem tértek vissza. Az Eastern Airlines 212-es járata lezuhant Észak-Karolinában. Stephen 10 éves volt, testvérei pedig 15 és 18 évesek. A humorista később azt mondta a 'GQ'-nak, hogy 25 évbe telt, mire túllépett a baleseten.
Forrás: Az énekes és a The Voice mentora mindössze 14 éves volt, amikor autóbalesetben elvesztette bátyját. Richie Shelton akkor mindössze 24 éves volt. Blake még egy dalt is írt róla 'Over You' címmel.
Forrás: Mark Ruffalo bátyját, Scottot 2008-ban találták holtan egy fején ért lőtt sebbel. A rendőrség gyilkosságnak ítélte meg, de senkit sem tudtak vád alá helyezni.