Galéria

5 izgalmas film, amit meg kell nézned a moziban a JOY-napok alatt

Forrás:

Stresszes heted volt, ezért nevetnél egy jót a barátnőiddel?

- Beugró a Paradicsomba

George Clooney és Julia Roberts sok év után újra egyesítették az erejüket a filmvásznon a habkönnyű szórakozás érdekében: egy olyan elvált pár alakítanak, akik kizárólag a közös gyermekük, Lily (Kaitlyn Dever) kedvéért hajlandóak elviselni egymást. Így amikor a lányuk váratlanul bejelenti, hogy férjhez megy a sráchoz, akit alig pár hete ismert meg, kénytelenek összefogni, hogy megakadályozzák az esküvőt… Meglepő fordulatokat ugyan nem kell számítanod a filmtől, de a Beugró a Paradicsomba maximálisan teljesíti azt, amit egy romkomtól elvárunk: megnevettet, kikapcsol, megmelengeti a szívedet és még egy kis útravaló tanulságot is ad. (Bónuszképpen az Emily Párizsban szépfiúja, Lucas Bravo is feltűnik benne.)


Forrás:

Olyan filmet keresel, amit a pasid is szívesen megnézne veled?

- Black Adam

Ne is keresgélj tovább, a DC-antihősfilmjét te és a párod is imádni fogjátok! A Sziklaként ismert Dwayne Johnson hosszú éveken át dolgozott azért, hogy összehozhassa ezt a mozit és a projekt iránti szenvedélye tagadhatatlanul látszik is a vásznon. Ő keltheti életre Teth-Adamet, akit mélyalvásra kárhoztattak tomboló bosszúszomja miatt. Igen ám, csakhogy egy napon ki Adrianna (Sarah Shahi) felébreszti őt a nem mindennapi szundijából… mire a férfi újra rombolásba kezd és csak az Igazság Szövetsége állíthatja meg őt. (Utóbbi csapat tagjai között olyan színészekkel találkozhatsz, mint a James Bondként híressé vált Pierce Brosnan vagy a Netflix kedvence, Noah Centineo.)


Forrás:

A kistesódat is magassal vinnéd a moziba?

- Krokodili

Amikor Primmék elfoglalja az új otthonukat New Yorkban, nem is sejtik, hogy a padlást már régóta lefoglalta magának Lyle, az éneklő krokodil, akit magára hagyott régi gazdája (Javier Bardem). A család legfiatalabb tagja, Josh (Winslow Fegley) viszont megtalálja őt és némi ijedtség után összebarátkozik vele és ezek után a kissrác máris kevésbé érzi magát magányosnak a városban. Csak sajnos nem mindenki támogatja, hogy egy hüllővel haverkodjon… (Fun fact: míg az eredeti változatban Shawn Mendes, addig a szinkronverzióban Miller Dávid kölcsönzi az énekhangját Lyle-nak.)


Forrás:

Képtelen vagy választani a romantika és az izgalmak között?

- Amszterdam

Napos oldal és az Amerikai botrány rendezőjének új filmje egyszerre bűnügyi és szerelmes sztori, amiben három barát Burt, Valerie és Harold hirtelen belecsöppenek az amerikai történelem egyik legtitkosabb összeesküvésének közepébe és gyilkossággal gyanúsítják őket. A színészek listája pedig már önmagában is garancia a sikerre: olyan sztárok kaptak szerepet az Amszterdamban, mint Christian Bale, Margot Robbie, Rami Malek, Robert De Niro, Zoe Saldana, Anya Taylor-Joy vagy Taylor Swift.


Forrás:

Végigizgulnál egy ijesztő történetet a sötét moziteremben?

- Mosolyogj

A kritikusok az év egyik legzseniálisabb horrorjának tartják a Mosolyogj című filmet, úgyhogy, ha a műfaj rajongója vagy semmiképp se hagyd ki Parker Finn rendezését széles vásznon – persze csak ha tényleg bírod idegekkel. Amúgy egy Dr. Rose Cotter (Sosie Bacon) nevű nőt követhetsz majd nyomon, akire rémisztő és megmagyarázhatatlan jelenségek sora vár, miután az egyik páciense a rendelőjében a szeme láttára vet véget az életének.