Galéria

Volt, akinek sikerült is: Híres emberek, akik megpróbálták kirúgatni a kollégájukat

Forrás:

A színésznek nemcsak a magánélete, hanem a munkája is tele volt drámákkal. Miután a folyamatos botrányai és erőszakos viselkedése miatt kirúgták a Két pasi meg egy kicsit sorozatából, a Nyugi, Charlie című produkcióból ő távolította el Selma Blairt. Többek között azért, mert a színésznő nem hunyászkodott meg és kimondta a véleményét Charlie-val kapcsolatban.


Forrás:

Tori Spelling, annak ellenére, hogy színészileg sosem volt kimagasló, jó családba született, hiszen bárkit kirúgathatott. Shannen Dohertyt a Beverly Hills 90210 forgatásai során árulta be a sorozat producerének, Aaron Spellingnek – aki nem mellesleg az édesapja volt. A színésznő, ugyanis összeverekedett a széria másik fontos szereplőjével, Jennie Garth-tal. A produkcióból ezért a 4. évad során távoznia kellett.


Forrás:

Az Árvák című Broadway produkcióban a színész és Shia LaBeouf együtt játszottak, de a közös munka gyorsan pokollá változott. Állítólag a két színész nagyon nem jött ki, mivel Shia komolytalan viselkedése többször is akadályozta a gördülékeny munkát. Alec ezután választás elé kényszerítette a készítőket, akik mellette voksoltak.


Forrás:

Bármilyen hihetetlen is, de a Szerelmünk lapjai című film forgatásai alatt annyira utálták egymást Rachel McAdams-el, hogy kölcsönösen igyekeztek egymást kirúgatni. Végül egy közös megbeszélés során pontot tettek az ügy végére és békét kötöttek. Ez viszont olyan jól sikerült, hogy két évig a valóságban is egy párt alkottak.

 


Forrás:

A Charlie angyalai: Teljes gázzal című film után szinte kámforrá vált a film egyik szereplője, Bill Murray. Állítólag Bill és Lucy sokat vitáztak, ugyanis Murray szerint Lucy pocsék alakítást nyújtott. A szépséges sztár végül odáig ment, hogy követelni kezdte a Columbia Picturestől, hogy mondjanak fel a színésznek, különben ő megy. Bejött neki.


Forrás:

Stamos egy interjúban vallotta be, hogy valóban ki akarta rakatni az Olsen ikreket a Bír-Lak című sorozatból, ami össze is jött neki egy rövid időre. A képernyőn ugyan kijöttek, de a színész nehezen viselte, hogy lassan halad a munka a kislányok miatt, akik érhetően gyorsabban elfáradtak és nehezebben is koncentráltak a koruk miatt.