Galéria

Sztárok felfedték, mi a kedvenc szexpózuk

Forrás: A színésznő egy Podcast műsorban árulta el, hogy sokszor szerepjátékozik, mivel ez őt és a párját is ellazítja és felizgatja. Ezt követően pedig mindig szeretnek esélyt adni az extrémebb pózoknak, mint a fordított lótusz vagy az álló kutya.
Forrás: A híres rapper igazi férfi, ám mielőtt mindenki azt hinné, hogy a kutyapóz a kedvence, akkor nagyot tévednek. Nelly ugyanis imádja, ha egy nő vezet, méghozzá vadul és szabadon. "Imádom az olyan nőket, akik valóban képesek keményen meglovagolni."
Forrás: Kanye West és Wiz Kalifa volt szerelme kicsit sem tartozik a szégyenlős nők közé és a posztjai sem arról árulkodnak, hogy az ágyban visszafogott lenne. Ettől függetlenül mindenkit meglepett, mit válaszolt arra, hogy mi is a kedvenc szexpóza: "Sok nő nem meri bevallani, hogy imádja a misszionáriust, mert akkor lusta numera lesz a férfiak szemében. Hát, márpedig én imádom."
Forrás: A zenész köztudottan nagy nőfaló és ezt nem is rejti véka alá, ahogy azt sem, melyik pózban szereti magáévá tenni partnereit. "Minden a geometrián múlik, pontosabban a nő testén. Hogyan érzi jól magát és, hogyan tud ellazulni. Számomra ezért mindig az aktuális partner kívánsága a lényeges."
Forrás: A színésznő több póz rajongója, ugyanis véleménye szerint, ha csak egyfélét kéne csinálni, akkor gyorsan beleunna a szexbe. Elsősorban a kutya, a lovagló és a misszionárius a kedvence, amiket felváltva szeret alkalmazni szex közben
Forrás: A mára már teljesen megszűnt blogján árulta el, hogy a kutyapóz nagy szerelmese, méghozzá emiatt:
"Ez egy igen nagyszerű edzésmódja a hasizmoknak és a karoknak. És amúgy sem vagyok misszionárius típus." A celeb szerint a kutyapóz a legizgatóbb és számára az orgazmus is így érhető el.