Galéria

Így néznének ki a Harry Potter szereplői a könyvek alapján

Forrás: Bár Piton a filmekben is mogorva és szigorú külsejű (persze addig, amíg meg nem ismerjük az igazi énjét), de a könyvekben ez a hatás csak még erőteljesebben megjelenik Piton külsején...
Forrás: Siriusnál viszont már mondhatni óriási a különbség; míg a filmekben igencsak zord és leharcolt a külseje, addig a könyvekben olyan helyes, mintha a Vámpírnaplókból lépett volna elő.
Forrás: Luna a filmekben különleges, de igazán szép külsejű lány, a könyvekben azonban teljesen máshogy jelenik meg. A haja nem annyira fehérszőke, arca pedig sokkal markánsabb, mint a filmekben.
Forrás: A filmek után mondhatni nem is ismernénk rá mindenki kedvenc ikerpárjára, annak ellenére, hogy a jellegzetes vörös haj természetesen a filmekben is megmaradt, ám a külső jegyek mégis teljesen más összképet adnak.
Forrás: Ginny a könyvekben sokkal szeplősebb, és az arca is teljesen más, mint a filmekben. Te is így képzelted volna el őt a filmekben?
Forrás: Harry a könyvekben zöldszemű (a filmekben kék), ami mondhatni az egész külsejét teljesen megváltoztatja...
Forrás: A Hermionét alakító Emma Watson valóban sokkal-sokkal szebb, mint a könyvekben leírt karakter, így mondhatni fel sem fogjuk, hogy igazából így nézne ki a könyvek alapján Hermione... Durva, igaz?
Forrás: Talán a legfeltűnőbb különbség, hogy a könyvbeli Ronnak sokkal keskenyebb a feje, a szeme pedig világos szürkéskék. Valószínűleg, ha szembe jönne velünk, nem mondanánk meg, hogy ő Ron Weasley...