Galéria

Így hat a novemberi telihold az egyes csillagjegyekre

Forrás: Kos

Vigyázz a pénzedre, mert most nagyon könnyen megcsúszhatsz az anyagiakkal! Gondold meg kétszer is, mire költesz, mert lesznek lehetőségeid gyarapítani a vagyonodat, de nem mindegy, mire mondasz igent. Kitartást, megéri spórolni, mert ezt követően anyagilag sokkal jobb helyzetbe kerülsz, és biztosabb lábakon tudsz állni!
Forrás: Bika

A mostani időszak nem lesz könnyű menet! Amúgy is komoly döntéseket kell meghoznod a párkapcsolatodat illetően, érzed, hogy mérföldkőhöz érkeztél, és ez amúgy is nagy stresszt helyez rád. Nem csoda, hogy kényelmetlenül érzed magad, és ez a feszültség minden más területre átragad, ezért a kollégáktól kezdve a barátokig mindenkivel türelmetlenebb vagy. Vigyázz, nehogy megbánts valakit!
Forrás: Ikrek

Te általában jól veszed az akadályokat, de ez a telihold még rajtad is kifog. Úgy érzed, eleged van, fáradt vagy, nyűgösnek érzed magad, egyszerűen semmi sem jó, és csak aludni akarsz. Lehet, hogy egy hét szabi nem fér bele, de figyelj arra, hogy jusson időd pihenni! Mondd le a hétvégi programokat, és zárkózz be a lakásba, anélkül, hogy bármit is csinálnál.
Forrás: Rák

Te a kényelem és a biztonság embere vagy, a változást utálod, ám ez a telihold arra fog késztetni, hogy kilépj a komfortzónádból. Az átalakulás nem lesz egyszerű, és észlelni fogod, hogy bizony több kapcsolatod dinamikája is megváltozik, de ez szükséges ahhoz, hogy a végén te magad is fejlődni tudj. Ideje búcsút inteni pár embernek!
Forrás: Oroszlán

A munkádban nagy változásokra készülhetsz, olyanra is, amire egyáltalán nem számítottál. Az csak rajtad múlik, hogy pozitívan vagy negatívan éled-e ezt meg, de a legjobban akkor jársz, ha előbbi mellett döntesz. Mindenben ott van a lehetőség, és nagy meglepetések várnak még rád, ha most egy kicsit bátrabban mondasz igent!
Forrás: Szűz

A telihold alatt többször is megtalálnak olyan lehetőségek, amiket te ugyan egy kicsit kockázatosnak vélsz, de most fontos lenne, hogy eldobd az óvatosságot, és merj egy kicsit bátrabb lenni. Ki kell lépned a komfortzónádból, mert valami olyan vár rád, amit sosem fogsz elfelejteni.
Forrás: Mérleg

Ebben a teliholdban sokkal tisztábban látod majd a környezetedet, mint eddig valaha, és olyan dolgokat is kiszúrsz az ismerőseidet illetően, amiket eddig nem vettél észre. Ez segít, hogy rájöjj, ki az, akiben megbízhatsz, és ki az, akitől érdemes pár lépés távolságot tartani. Sajnos olyan ember is akad a környezetedben, aki nagy csalódást fog okozni.
Forrás: Skorpió

A telihold olyan kozmikus földrengést hoz magával az életedben, ami mindent felráz, és téged is átlök egy akadályon. A kapcsolataid dinamikája nagyon megváltozik, és lehet, hogy a szerelmi életed sem lesz már olyan, mint korábban. Többször is hallani fogod másoktól, hogy rád sem ismernek, de ez nem feltétlenül rossz dolog, csak meg kell találnod megújult önmagadat.
Forrás: Nyilas

Nehezen válsz meg a régi szokásaidtól, pedig ideje, mert te is érzed, hogy régóta egyhelyben toporogsz. Alapjáraton spontán, kalandvágyó lélek vagy, de most bezárkóztál, és nem találod önmagad. A telihold végre megnyitja előtted a kapukat, ismét bátrabbnak érzed magad, és újra nyitni kezdesz mások felé is. Csak így tovább!
Forrás: Bak

Már egy ideje a háttérbe szorultak a te érzéseid, hogy te épp mit akarsz csinálni, és ebbe kezdtél beleőrülni. Nem csoda, hogy betelt a pohár, és most már azt vallod, hogy elég volt, most te következel! Jól is teszed, mert ha nem foglalkozol magaddal, sajnos mások sem fognak. Lesz, akinek ez a változás nem fog tetszeni, de az a személy valószínűleg nem is nézi a te érzelmi világodat.
Forrás: Vízöntő

Most sokkal érzékenyebb leszel, mint az év többi szakában, és nagyobb honvágyad is lesz. Úgy érzed, nem találod a helyed, valami nem jó, többször is elsírod magad a semmin, de fogalmad sincs, mi lehetne a megoldás. Ez az érzelmi hullámvasút nem lesz könnyű, de kell ahhoz, hogy belásd, van valami, amit elnyomsz magadban, pedig ideje szembenézned vele!
Forrás: Halak

Általában ezer dolgod van, és mindig, minden érdekel, de most egészen új információk birtokába jutsz, amelyek komoly hatással lesznek rád. Van pár titok, ami eddig előtted rejtve maradt, de most lehull a lepel mindenről!