Galéria

Sztárpárok, akikről senki sem gondolta, hogy együtt maradnak

Forrás: A színész és a modell 2015-ben találkozott egy közös vakáción. Senki sem gondolta, hogy a románc tartós lesz, mert 31 évnyi korkülönbség van közöttük. Amikor megismerkedtek, Tina még csak 18 éves volt, Vincent pedig az 50. évéhez közeledett.

De 2018-ban összeházasodtak, 2019-ben pedig gyermekük született. 7 éve vannak együtt, és nem tervezik, hogy egyhamar szakítanak.
Forrás: A pár 1997-ben ismerkedett meg egy focimeccsen, ahol David Beckham játszott, Victoria pedig a Spice Girls egyik tagjaként volt híres. A kezdetekkor mindenki azt hitte, hogy ez rövid életű lesz, hiszen két szép, híres ember, ilyen fiatalon biztosan nem horgonyoz le hosszú távon. Ám 2 évvel később összeházasodtak, és azóta is együtt vannak.

2022-ben volt Beckhamék 23 éves házassági évfordulója. Victoria elmesélte, hogy senki sem hitt abban, hogy kitartanak egymás mellett. Ezért is volt jó érzés mindkettőjük számára, hogy ez még sem így történt. Ma 4 gyerek szülei és jobban imádják egymást, mint valaha.
Forrás: A színésznő és a rapper egy klipforgatáson ismerkedtek meg. Bár Megan akkor még nem vált el a férjétől, gyorsan kapcsolatot kezdtek. Mivel Megan háromgyerekes édesanya, MKG pedig egy vad, bulizós és fékezhetetlen agglegény, mindenki futókapcsolatnak hitte. Ennek 2 és fél éve. Eljegyezték egymást és nincs olyan hely, ahova ne együtt mennének. Ikerláng szerelem az övék elmondásuk szerint.
Forrás: A színésznőről elsősorban fiatal párja és új filmje miatt cikkeznek. Ezt az elején ugyan nehezen viselte, de Harry és az ő kitartásának köszönhetően ma már 2 éve alkotnak egy párt. A köztük lévő 10 évet pedig egyikük sem érzi, ugyanis állításuk szerint még soha nem érezték olyan egésznek magukat, mint amikor együtt vannak.
Forrás: A se veled, se nélküled kapcsolatnak induló románc pár éve vett nagy fordulatot, miután Justin ismét szakított Selenával. Ki tudja, miért, de az énekes rájött, hogy Hailey számára az igazi, amit úgy bizonyított be, hogy elvette feleségül pár hónap után.
Forrás: A pár 2013-ban ismerkedett meg, majd egy évvel később bejelentették eljegyzésüket. Éppen ezért 2015-ben, amikor szakítottak, mindenki megdöbbent. A szakítás oka az volt, hogy Courteney Cox Los Angelesben, Johnny McDaid pedig Londonban akart élni.

2016-ban újra összejöttek, és elhatározták, hogy távkapcsolatban fognak élni. Szinte mindenki, még a legjobb barátnője, Jennifer Aniston is azt mondta neki, hogy ez rossz ötlet. De 6 évvel később még mindig együtt vannak.
Forrás: Vilmos és Katalin 2001-ben ismerkedtek meg az egyetemen. Elkezdtek randevúzni, de mindenki számára váratlanul 2007-ben szakítottak. Akkoriban sokan azt hitték, hogy nem jönnek újra össze. Feltételezhető volt, hogy mindketten túl fiatalok, és találnak valaki mást.

De minden másképp történt, mint ahogy az emberek várták. A pár több mint 20 éve van együtt. Egy interjúban Vilmos herceg azt mondta: „Mindketten nagyon fiatalok voltunk, akkor úgy gondoltuk, hogy különböző személyiségek vagyunk, és mindkettőnknek kell egy kis tér.”

Azóta elválaszthatatlanok.