Galéria

3 csillagjegy aki számára a karrier az első

Forrás:

Nem csak nagyravágyó, de tele van energiával is. Ha rábíznak egy munkát, abba hatalmas elánnal veti bele magát és fantasztikus eredményeket produkál. Természetesen a dicséret, amit a szakmai sikereiért bezsebel, mindennél jobban simogatja a Kos egóját, ami őt még inkább arra ösztökéli, hogy még több munkát és energiát fektessen szakmai életébe, hogy aztán a végén learassa az újabb babérokat.

Ám ennek a ragyogó karriernek megvan az árnyoldala is, ugyanis sem ideje, sem energiája nem marad a magánéletére. Éppen ezért a jegy szülöttei között különösen sok szinglit találunk.


Forrás:

Az Oroszlánok számára a munkahely olyan, mint egy színpad, ahol ők lehetnek a középpontban, ahol minden fény és figyelem rájuk irányul. A jegy szülöttei hatalmas sármőrök, akik ezt a tulajdonságukat szakmai életükben is alaposan kiaknázzák.

Ám a sikernek ára van: az Oroszlán a magánéletét áldozza fel a szakmai előrejutás és hírnév oltárán. Míg mások a szerelmükkel töltik az estét, ő inkább üzleti vacsorán ágyaz meg egy újabb előléptetésnek és építi munkakapcsolatait. Az életét még hétvégéken is a munka tölti ki: ahelyett, hogy otthon lazítana, üzleti partnereivel találkozik a golfpályán, hogy a legújabb szerződések és megállapodások ügyét előremozdítsa.


Forrás:

Bár a Szűz szorgalmasan keresi a szerelmet, a hivatása iránti hatalmas elköteleződése megakadályozza abban, hogy rátaláljon. Mert a Szűz addig nem mozdul el a munkaasztala mellől, amíg mindennel százszázalékosan nem végzett. Éppen ezért az irodája a második – ha nem az első- otthona, ahonnan gyakran csak késő éjszaka távozik. Mivel kitartó és szorgalmas, felettesei szívesen bíznak rá újabb és újabb projekteket, hiszen tudják, egy Szűz sosem hagyja őket cserben. Mert amit ő elvállal, azt 150 %-on teljesíti is.

A Szüzek gyakran futnak be bámulatos karriert, ám ezért súlyos árat fizetnek: mivel képtelenek meghúzni a határt, végkimerültségbe hajszolják magukat és nem ritkán betegednek meg vagy éri őket szívinfarktus. Olyankor aztán kénytelenek visszavenni a tempóból és kicsit megpihenni. Ha máskor nem, ilyenkor van rá nagyobb esélyük, hogy végre találkozzanak a nagy szerelemmel. Ám hogy meg is becsülik azt vagy visszatérnek újra a munka mezejére és hagyják veszendőbe menni az ígéretes románcot, az már más kérdés.