Galéria

Igazi meglepetés: híres emberek gyerekei, akiket láttál már TV-ben, de nem tudtad kik ők

Forrás: A Mentalista sztárjáról senki sem gondolná, hogy van egy 29 éves gyönyörű lánya, aki maga is színésznő lett. Stella olyan filmekben volt látható, mint a Netflixes The republic of Sarah vagy a Candace
Forrás: Hihetetlen, de a most Netflixen futó Megfigyelő sztárjának, Bobby Cannavale-nek a fia, Jake a The Offer egyik színésze. Le sem tagadhatják egymást.
Forrás: David Tennant, akit egyébként sokan a Harry Potter filmek 4. részében nyújtott alakítása miatt jegyzetek meg, igazán büszke apuka lehet. Fia, Ty játszotta a fiatal Aegon Targaryent a Sárkány házában.
Forrás: A jóképű fiatal színész a Rémrendes család Peggy-jének fia, aki édesanyja oldalán is feltűnt a Tell me Lies Hulus sorozatban.
Forrás: Vecna első áldozatát játszó csinos cheerleader már a sorozatban is bebizonyította, hogy igazi tehetség. Persze volt honnan örökölni, édesapja Casper Van Dien színész, aki a Starship Trooperben szerepelt.
Forrás: Márcsak a neve miatt sem tudja senki, hogy ennek a szépséges színésznőnek milyen híres is az apja, aki nem más, mint Bono. A szép Eve egyébként Beckát alakítja a Bad Sistersben az Apple TV+-on.
Forrás: Már ránézésre is tudni, hogy ennek a csinos, és igen tehetséges fiatal lánynak a Westworld sztárja, Thandiwe Newton az anyukája. A kislány egyébként a Dumboban volt az egyik főszereplő.
Forrás: Susan Sarandon és Tim Robbins fia is a színészetet választotta, ám ő igyekszik szülei nélkül érvényesülni, ami eddig nagyon jól ment neki. Billyt alakította a Let It Snow című filmben a Netflixen.