Galéria

Sztárok, akik kényes témákban mertek kiállni a nyilvánosság elé

Forrás: Testünk idővel és különböző körülmények hatására változik. Camila Cabello karrierje kezdete óta azt hangoztatta, hogy ne bántsuk a testünket. Amikor 2021-ben több lap is bántotta a plusz kilói miatt, nem fogta vissza magát, és a negatív megjegyzésekre minden nő számára inspiráló üzenettel válaszolt.

"Mindannyiunknak van narancsbőre, gödröcskéje, és striái. Ezek a dolgok tesznek minket emberré, és ahelyett, hogy megpróbálnánk leplezni őket, inkább legyünk büszkék."
Forrás: Ez a videója, amiben üzent a testszégyenítőknek, hatalmas siker volt TikTokon!
Forrás: Alicia Keys 2016-ban döntött úgy, hogy köszöni többet, nem kér a sminkből. Ezt olyannyira így gondolta, hogy a vörös szőnyegre sem volt hajlandó sminkben lépni. Ezzel elsősorban azt akarta üzenni, hogy egy nőnek sem kell magára erőltetnie a szépségipar által előírt dolgokat és igenis vállaljuk az igazi arcunkat.
Forrás:

A közösségi média megtévesztő lehet. Ha 24 órát tölt valaki a reflektorfényben, Hollywood elveszti csillogását. Bella Hadid számára pontosan emiatt fontos téma a mentális egészség. A modell nyíltan beszélt a szorongásos problémáiról, hogy ezzel is leleplezze a modellek tökéletes világát, akárcsak azt, hogy nem minden arany, ami az Instagramon "fénylik".


Forrás: Adele rekordokat döntött meg a zeneiparban, de a magánéletét illetően nem mindig alakultak fényesen a dolgai. 2012-ben például az anyává válását követően szülés utáni depresszióban szenvedett. Erről azért is akart beszélni, mert szerinte sok anya érzi rosszul magát, holott senki sem tudja, milyen nehéz is feldolgozni egy gyerek érkezését, akárcsak azt, hogy ez egy életre szóló döntés.
Forrás: Barbie Ferreria az Eufória című sorozattal szerzett hírnevet magának, méghozzá molett színésznőként. Barbie sosem félt megmutatni a testét, és bár nem akarja, hogy a nevét a testpozitivistással mossák össze, mindenkit arra biztat, hogy ne a súlya vagy mások véleménye határozza meg a sorsa alakulását, hanem a saját döntései.
Forrás: Az öregedés az élet természetes velejáróra. Sarah Jessica Parker pedig annak ellenére sem fél ezt megmutatni, hogy Hollywoodban szinte kényszeresen próbál minden nő és férfi az idő útjába állni, hol botoxszal, hol fillerekkel. Sarah büszke a ráncaira és ezzel együtt a vonásaira. Több interjúban emelte fel a hangját az ellen, hogy az öregedés egy természetellenes és rossz dolog volna. Véleménye szerint a ráncaink a tapasztalatokat, az élményeket jelképezik és erre mindig büszkének kell lennünk.
Forrás: Selena Gomez élete a sikerek ellenére kicsit sem volt fenékig tejfel. Az énekesnő kapcsolatai rendre zátonyra futottak, mentális betegséget diagnosztizáltak nála, majd a lupus nevű betegséggel is meg kellett küzdenie. 2017-ben volt a veseátültetése, ami után a súlya is folyamatosan ingadozó lett. A sztárt rendre kikezdték a lapok, ő azonban úgy döntött, nem hagyja magát és nyíltan beszélt az egészségét érintő összes dologgal kapcsolatban. A szavai sokakat meghatott, retusmentes bikinis fotói pedig akkor is hatalmas sikert arattak.