Galéria

Vannak, akik igazi álompárnak számítanak: híres magyar emberek, akik 2022-ben találtak egymásra

Forrás: Az év egyik legnagyobb sztárhíre minden kétséget kizáróan Marics Peti és Tóth Andi kapcsolata volt, akik egy Instagram-sztoriban elcsattant csókkal jelentették be mindenkinek, hogy immáron nemcsak munkakapcsolat, hanem szerelem is van köztük. Azóta eltelt néhány hónap, több eseményen is együtt jelentek meg, sőt Andi egy barátja esküvőjére is magával vitte a népszerű énekest.
Forrás: A zseniális táncos sokaknak okozott meglepetést a 2022-es JOY SMA-díjátadóján, ugyanis hosszú idő után hölggyel jelent meg a vörös szőnyegen, fotósok előtt. A Dancing with the Stars táncosa a műsor fodrászába, a szépséges Fanniba szeretett bele, akivel már több mint 4 hónapja alkotnak egy párt. A harmónia pedig nemcsak az arcukon, hanem a stílusukon is látszódott a gálán, hiszen ők voltak az egyik legmenőbb pár, akik egymáshoz öltöztek.
Forrás: A tehetséges színész sokak számára okozott meglepetést az idei JOY SMA gáláján. Bár egy ideje tudni, hogy foglalt a szíve, azt azért sokan nem tudták, hogy a Púdermentes Podcast egyik tagja, Havasi Virág rabolta el a szívét. A gála egyik legszebb párjaként tündököltek, Márk szemében pedig nemcsak szerelem, hanem büszkeség is volt, hiszen szerelme és Viszkok Fruzsi podcastja is jelölve lett a bestofpodcast kategóriában.
Forrás: Az énekesnő jelölve lett az idei JOY SMA halgasshazait kategóriájába, a gálára pedig vele tartott szerelme, Mo is. A fiatal jóképű férfit a Valóvilág műsorából ismerheti a közönség. Sőt, mostmár párban is megmutatták egymást az Ázsiaexpresszben.
Forrás: A modell és a rapper év elején jelentették be, hogy egy párt alkotnak. Mindketten egy tönkrement házasságból léptek ki és találták meg egymás mellett a boldogságot. Bár kapcsolatukat sok mindenki kikezdte, bebizonyították, hogy valóban igaz szerelem van köztük. Bár még egy év sem telt el a kapcsolatuk kezdete óta, első közös babájukat várják.