Galéria

Sztárok, akik szörnyűséges módon vesztették életüket

Forrás:

A Start Trek filmekből ismert színész 2016-ban hunyt el, méghozzá szörnyű körülmények között. Az akkor 27 éves sztárt saját autója szorította a postaládájához. Ez azért megdöbbentő, mert a váltó üresben volt, így nem tudni, hogyan tudott a kocsi a színésznek hajtani.


Forrás:

Az egykori hollywoodi filmcsillag halálát azért érdemes megemlíteni, mert gyerekkorában egy látó jósolta meg neki, hogy fulladás fogja okozni halálát. Egész életében rettegett a víztől, majd egy hajóút során az ahhoz rögzített gumicsónakban találták meg holtan.


Forrás:

A Halálos Iramban-filmek néhai sztárja a való életben is imádta a gyorsaságot és a kocsikat. Neve konkrétan egybeforrt a filmekkel, ám a sors furcsa fintora, hogy ez is lett a veszte. A jóképű színész 9 éve, 2013-ban vesztette életét, amikor a kocsijával belehajtott egy fába.


Forrás:

Az ausztrál természetfilmes egész élete egy nagy veszély volt, hiszen vadabbnál vadabb állatokkal vette magát körül. Végül 2006-ban utolérte a sorsa: egy tüskésrája marta halálra. A szörnyű pillanatot az operatőr filmre is vette, amit a rendőrség lefoglalt, a család kérésére viszont sosem mutatták meg a világnak.


Forrás:

A Nirvana egykori frontemberének halála máig tisztázatlan. A hivatalos álláspont szerint önkezével, egy pisztollyal vetett véget az életének. Ám emlékirataiból kiderült, hogy felesége, Courtney Love nemcsak pokollá tette az életét, hanem többször meg is fenyegette, hogy megöli…


Forrás:

A Kill Bill filmek sztárját egy thaiföldi szálloda szobájában találták meg holtan, méghozzá felakasztva. Állítólag nemcsak a nyaka, hanem a pénisze körül is volt kötél, így a rendőrség szerint nem öngyilkosság vezetett a színész halálához, hanem egy fojtogatós szexjáték, ami balul sült el.