Galéria

7 sztárpár, akiket nem izgat a köztük levő, nagy korkülönbség

Forrás: A 63 éves színész 2011-ben kezdett el randizni a jógaoktató Hilariával. A kétkedőkre rácáfolva a következő évben pedig házassággal pecsételték meg szerelmüket. A páros azóta már hat közös gyereket nevelnek, ősszel pedig megérkezik a hetedik csemete is.
Forrás: A sármos színész 2013-ban kezdett el randizni a nála 17 évvel fiatalabb Amal Alamuddinnal. 2014-ben feleségül vette a brit-libanoni származású ügyvédnőt,  aki egy ikerpárt szült neki.
Forrás: 2007-ben, egy edzőteremben ismerkedtek össze és a 23 évnyi korkülönbség ellenére a következő évben már össze is házasodtak. Azóta két kislányuk született.
Forrás: Az embereket valósággal sokkolta, amikor a gyöngyörű színésznő a nála 25 évvel idősebb "kollégájával" kezdett el randizni. Az idő azonban őket igazolta, 18 évnyi házassággal és két gyermekkel a hátuk mögött.
Forrás: Az ő kapcsolatuk igazán azt bizonyítja, hogy nem az életkor számít: Jeff 30 évvel idősebb ugyanus a feleségénél. A pár két közös gyermeket nevel, a legnagyobb szeretetben és egyetértésben.
Forrás: Deborra-Lee Furness színésznő, rendező és producer és Hugh Jackman egy ausztrál filmsorozat, a Corelli forgatásán ismerték meg egymást. Az akkor 39 esztendős nő azonnal levette a lábáról a 26 éves színészt, aki azóta is töretlenül rajong feleségéért - immár 26 éve!
Forrás: Az ikonikus énekes 66 évesen vette feleségül az akkor 33 éves nejét, még 2015-ben. Bár ez a negyedik házassága, úgy tűnik, hogy Alexis személyében igazi társra lelt. Azóta két kislányuk is született.