Galéria

4 csillagjegy, akinek szinte mindig csak a szexen jár az esze

Forrás:

A szex megszállottja, és ezt nem szégyelli kimutatni. Gátlástalanul kifejezi a szándékait, és az sem zavarja, ha éppen nem egyedül vagy. Imádja az előjátékot, amivel mindig olyan szex felé tereli a másikat, amihez éppen hangulata van. De akármire szottyan kedve, felejthetetlen élmény lesz vele szeretkezni.


Forrás:

Akárcsak a Kos, a Halak is elképesztő szexuális energiákkal van megáldva. Viszont a Halak specialitása, hogy naponta sokszor, vagy lehet, hogy csak egyszer, de akkor órákig akar szexelni. A Halak hatalmas képzelőerővel rendelkezik, bármibe beleképzel valami erotikusat, és az egyből felizgatja őt. Megőrül a finom érintésekért, a kényeztetésért és a hosszú előjátékért.


Forrás:

A Bika igazi hedonista jegy, legyen szó ételekről, utazásról vagy szexuális élvezetekről. Nagykanállal falja az életet és ennek bizony az intenzív szexuális élet is része. Szenvedélyesen szeret szexelni, és hogy jól érezze magát a bőrében, szüksége is van a rendszeres szerelmi együttlétekre. Így akár kapcsolatban van, akár egyedülálló, soha nem mond nemet a kínálkozó alkalomra.


Forrás:

A Szüzek fantasztikus szeretők. Mert amellett, hogy bármikor kaphatók egy numerára, apait-anyait beleadnak, hogy partnerüket a mennybe repítsék. S hogy mi indítja be őket igazán? A szerepjátékok, a merész fehérnemű és a pajzánság. Vele bármit kipróbálhatsz, amit mással soha nem mertél még megbeszélni sem.