Galéria

4 intő jel, hogy a házasságod a válás felé tart

Forrás:

Folyton „beszólogattok” egymásnak mindenre, akár egy gondolatról, viselkedésről, vagy éppenséggel a párotok külsejéről van szó. A bántó megjegyzések egymás fejéhez vagdosása, a fájdalom okozásának kergetése erőteljesen sodor titeket a válás felé.


Forrás:

Valóságos méreg egy párkapcsolatban. Még csak szavak sem kellenek hozzá, elég egy megvető pillantás; amivel folyamatosan azt kommunikálod felé, hogy értéktelennek, taszítónak találod. Innen nehezen van visszaút.


Forrás:

A legkönnyebb mindig a másikra mutogatni. Hiszen ha a párod rontotta el, akkor neked nincs semmi dolgod – nagyon kényelmes álláspont. Ez azt jelenti, hogy nem vállalsz felelősséget a tetteidért, a másikat hibáztatod, kifogásokat keresel saját magad számára, vagy egyenesen úgy teszel, mintha nem is létezne a probléma.


Forrás:

Amikor a párod valami fontos dolgot szeretne megbeszélni veled, vagy éppen veszekedtek, te pedig szó nélkül magára hagyod, kivonulsz az adott helyzetből. A házastársad ezt úgy értelmezheti, hogy egyáltalán nem vagy kíváncsi a mondandójára, meg sem próbálod meghallgatni az ő verzióját, mert nem érdekel a véleménye. Magányt és szeretetlenséget érezhet egy idő után.