Galéria

A férjem soha nem jön haza az ünnepekre – négy kifogás, amit hallottam tőle

Forrás: Ezt akkor találta ki, amikor az egyik otthoni szilveszteren véletlenül leöntöttem pezsgővel a kedvenc paplanhuzatát. Vérig volt sértve. A következő évben képes volt előhozakodni azzal, hogy azért töltötte az éjjelt házon kívül, mert nem akarta még egyszer végignézni a huzat kínszenvedéseit.
Forrás: A karácsonyi menüm többször is megkapta a magáét. Odaégett a hús. Elsóztam a krumplit. A töltött káposztám ehetetlen. Inkább átmegy a nénikéjéhez, annak sokkal jobb a főztje. 
Forrás: A legröhejesebb indokot idén húsvétkor tárta elém. Ma nem ízlik neki a csapvíz. A barátjánál sokkal finomabb, mint nálunk, úgyhogy, nézzem el neki, inkább átmegy hozzá, mert itthon csak morcos lenne, s ez egyikünknek sem jó.
Forrás: Ha iszom. Szerinte. Mintha ő nem horkolna. Csak én nem teszem szóvá, ő pedig inkább máshol alszik, amikor meglátja, hogy behűtöttem egy üveg pezsgőt szilveszterre.

Idén is így volt, de most betelt nálam a pohár. Nem szomorkodtam egymagamban, átmentem a legjobb barátnőmhöz, jól leittuk magunkat, januárban pedig már csomagoltam is.