Galéria

Van, aki le is ülte a büntetését: híres magyar emberek, akiket nem került el a börtön

Forrás:

A színész 2010-ben áttért a szembejövő sávba és neki ment két szabályosan közlekedő kocsinak. A karambolban négyen sérültek meg, de egyikük maradandóan. A baleset után a színész elhajtott, de a rendőrök végül elfogták. Vérében alkohol és kokain is volt. 10 hónapra ítélték és 5 évre eltiltották a vezetéstől.


Forrás:

Az énekesnő több millió pénzt vett fel egy cégen keresztül olyan emberektől, akiknek magas kamatot ígért. Ám a pénz nagy részét nem fizette vissza. Cini és másik két társa mindezt úgy csinálta - mint kiderült -, hogy már az elején tudták, hogy nem fogják visszaadni a pénzt, ezzel megkárosítva több embert. Az énekesnő 3 évet ült börtönben.


Forrás:

A Dáridó műsorvezetője éveken át lopott gázt, vizet és áramot. Emiatt pedig minimális összegeket fizettek be feleségével. A vétség miatt Lajcsi 4 hetet töltött előzetesben.


Forrás:

A Jóban Rosszban színésze 2009-ben bántalmazta akkori barátnőjét Vajna Tímeát, akit meg is erőszakolt egy szállodai szobában. A férfit 4 és fél év börtönre ítélték, jó magaviselet miatt 2 évet ült le.


Forrás:

Az énekes 1998-ban a megengedett sebesség duplájával száguldott. Egy hirtelen mozdulat miatt azonban elvesztette az uralmát a kocsi felett és neki ment egy rendőrkocsinak. A kocsi vezetője meghalt, utasa pedig megsérült. Elődöt 1 év és 6 hónapra ítélték, de a büntetést végül felfüggesztették 3 évre.