Galéria

5 póz az előjátékhoz, ami igazán szórakoztató élménnyé teszi a szexet

Forrás: A fordított kiváló előjáték póz azok számára, akik valami nagyon újat szeretnének kipróbálni. Kezd azzal, hogy feküdj le, behajlítod a térded és a lábadat magadhoz húzod. A partnerednek pedig fejjel lefelé kell rád feküdnie, méghozzá úgy, hogy a pénisze pont elérje a szádat. Igazi finomság lesz ez a póz.
Forrás: A kísértés egy szórakoztató módja annak, hogy felpörgesd a párod kedvét – szex előtt, annak közepén vagy akár a végén. Kezd azzal, hogy feküdj le egy felület szélére – ideális esetben olyan helyen, ahol elég magasan vagy. Egy asztalra, egy munkalapra vagy esetleg egy ágyra (feltéve, hogy megfelelően meg van emelve). Ha lefekszel, hajlítsd be a térded, és húzd a mellkasodig, hogy a lábfejed a levegőben legyen. Ha kényelmes, még egy kicsit előre is jöhetsz, majd támaszkodj meg a könyöködön. A partnered álljon veled szembe. Vegyél elő egy vibrátort vagy használd a kezedet, de a lényeg, hogy csak te érhetsz hozzá, neki csak néznie szabad.
Forrás: Előjátékként a Délibáb mindkét irányban működik, ugyanis kölcsönösen tökéletes élményt adhat a szexhez. Feküdj le, a partnered pedig feküdjön melléd. Emeled fel az egyik lábad, amit a párod a kezével is megtámaszthat. Ezután pedig jöhet a nyalakodás...
Forrás: Az alacsony kutyus kiváló előjáték pozíciója a hátulról való behatolásnak, de elég izgalmas ahhoz, hogy egyedül is megállja a helyét. Arccal lefelé feküdj az ágyadon, egy kanapén vagy más kényelmes felületen. Hajlítsd be a térded, hogy a lábfejed a levegőben legyen, a partnered térdeljen feléd, de úgy, hogy pont a fejed fölött látod. Markolja meg a bokád és úgy kezdjen hozzá a "falatozáshoz".
Forrás:

Tökéletes pozíció a rögtönzött orális szexhez – vagy az előjátékhoz. Támaszkodj a falnak háttal úgy, hogy a lábaid elég távol legyenek a faltól. A párod térdeljen le és markoljon bele a fenekedbe, ezután pedig kézzel és orálisan is neki láthat a kielégítésedhez.