Galéria

Híres emberek, akiknek a második házasságuk hozta meg a boldogságot

Forrás: George Clooney sem veri nagy dobra, hogy nem Amal volt az első nő, akit oltárhoz vezetett. 1989 és 1993 között Talia Balsam színésznő volt a felesége, ám Clooney karrierjének felfelé ívelésével a házasság lejtmenetbe került. A színész igazi nőcsábász hírében állt, akinek esze ágában sem volt újra megkérni valaki kezét, aztán egy barátja bemutatta a szépséges ügyvédnőnek, a többi pedig már történelem.
Forrás: A színész és Anna Faris zseniális párost alkották, ám ahogy teltek-múltak az évek, az egymás iránti szerelem is kihűlt. Miután elváltak, nem sokra rá, megismerte Katherine Schwarzeneggert, akivel egy évvel a válása után össze is kötötte az életét. Chris egy interjúban azt mondta, hogy Katherine számára az igazi, és megérte rá várni.
Forrás: Az Oscar-díjas színésznő kétség kívül Hollywood egyik legfelkapottabb és legsikeresebb sztárja, ezért sem értette senki, hogy annak idején Ryan Phillippe miért csalta meg. Mindenesetre a válás után néhány évvel találkozott Jim Toth-tal, aki mellett tényleg révbe ért a színésznő. Boldogság és harmónia veszi körül a férje jelenlétében, akivel már 11 éve imádják egymást.
Forrás: A mai napig sokan emlegetik Tom Cruise-zal való házasságát, pedig minden alkalommal elmondja, hogy már semmi köze hozzá és évek óta még csak nem is beszélnek egymással. A sztárpár házassága 11 év után 2001-ben ért véget. 5 évvel később pedig megismerte második férjét, Keith Urbant, akitől két kislánya is született.
Forrás: A szépséges szupermodell annak idején Orlando Bloom feleségeként lett ismert, de közös kisfiúk születése után nem sokkal eltávolodtak egymástól. Szerencsére azonban nem sokáig maradt egyedül az egykori Victoria's Secret angyal. Miranda 5 évvel később újra kimondta a boldogító igent Evan Spiegel üzletembernek, akivel két gyermekük is született.
Forrás: Ashton Kutcher, ha akarná sem tudná letagadni a múltját. Demi Moore-ral való viharos kapcsolatát, egy még viharosabb válás követte. Ám, idő közben újra rátalált a szerelem Mila Kunis személyében. Bár a színész Demitől való válása után úgy tervezte, hogy többet nem nősül meg, Mila kedvéért letett erről a tervéről. Azóta is boldogok és idő közben két gyerkőcük is lett.
Forrás: Sokan nem tudják, de Jada Pinkett-Smith előtt egyszer már volt nős a színész. Will Sheree Zampino színésznővel alkotott egy párt három évig. Házasságukból pedig egy fiú született, aki a Trey nevet kapta szüleitől. 1995-ben azonban betoppant az életébe Jada, akit 1997-ben el is vett feleségül és, akivel azóta is szilárd a házassága.