Galéria

Evolúció vagy egyszerűen nem érdekli: kérdések, amikre a férfiak többsége egyszerűen nem tudja a választ!

Forrás:

Állok a próbafülkében és azon vesződöm melyik ruhát vegyem meg.
Zöld vagy pink, zöld vagy pink.
Nem tudom eldönteni, mert az egyikhez van cipőm, a másikhoz remek kiegészítőim, de mivel már 10 perce agonizálok ezen csöndben, megkérem a férjemet, hogy dugja be a fejét a próbafülkébe egy kicsit. Pink vagy zöld? Melyik szín legyen?- szegezem neki a kérdést, mire szinte üveges tekintettel közli, hogy neki mindkettőben tetszem és nem lát különbséget a kettő között, ruha, ruha.


Forrás: Az uram a „na milyen volt” kérdéssel nem tud mit kezdeni. Ott volt, megnézte, hazajött, ennyi. Ő nem foglalkozik olyan részletekkel, hogy az adott színész ebben a filmben jobban játszott-e, mint a másikban. Őt nem izgatja, hogy milyen volt a képi hatás egy filmnél, szimplán csak jó/rossz volt és kész. Nem mondom azt, hogy egyszerűbben működik, inkább mi nők akarjuk nagyobb komplexitásban látni a helyzeteket.
Forrás:

Gyakrabban teszi fel a férjem nekem azt a kérdést, hogy ’hol van’, mert rendszerint nem figyel arra, hogy mit hová teszek, de előfordul, hogy én kérdezem meg őt, hogy hol vette ezt vagy az és persze akkor se tud válaszolni. Van és kész!

 


Forrás:

Hazajött a céges vacsoráról, ahová én nem tudtam lemenni a kicsi gyerekek miatt. Éjjel mikor megjött nekiálltam faggatni, hogy ki volt ott, mi volt, mi volt a kaja??? A válasz részéről szerintem mindent kielégítő volt, így hangzott: mindenki, semmi, csak a szokásos, valami hús, finom volt.


Forrás:

Én már régóta tudom, hogy a férjemre nem tudod számítani bizonyos helyzetekben, másban persze sokkal inkább, de azért reflex szerűen ki szokott buggyanni belőlem néha egy HOGYAN-nal kezdődő kérdés: hogy nézett ki?

Már amikor felteszem a kérdést tudom, hogy hiábavaló az egész. Legutóbb elküldtem a gyereknek elalvást segítő zenélős plüsst venni. Hazajött egy projektoros hasú macival. Szó se róla adott ki hangot, de, hogy egy kicsit se hasonlított arra a felhúzósra, amit mutattam neki... mindenesetre értékeltem az erőfeszítéseit.


Forrás:

De ki a felesége? Kivel dolgozik együtt? Ő az, aki múltkor is ott volt? Ehhez hasonló kérdésekre soha nem tudja az uram a választ, miközben én a közvetlen kollégáiról pontosan tudom, hogy az egyik kétszer házasodott, a másiknak annyi idős a középső gyereke, mint a miénk vagy hogy az anyósának most volt a bronzlakodalma. Nekik ezek a dolgok valahogy nem fontosak?