Galéria

Sztárok, akik nagyon jó viszonyt ápolnak exük új párjával

Forrás: Zampino 1992 és 1995 között volt Smith felesége és egy közös fiuk is született, Trey. Válásuk után nem sokkal azonban feleségül vette Jadát, akivel azóta is boldogan élnek. Bár nehezen léptek túl a sérelmeken, Smith volt és jelenlegi felesége mégis összebarátkozott. Erre mi sem lehet nagyobb bizonyíték, hogy Zampino volt a Red Table Talk első vendége, ahol arról beszélgettek, milyen jó érzés, hogy imádják a másik gyerekeit és persze egymást is.
Forrás: Dobrev, Reed és Somerhalder mindhárman szerepeltek a Vámpírnaplókban, ami az elején igencsak nagy zűrzavart okozott a viszonyukban. Dobrev és Somerhalder 2013-ban szakítottak, majd Reed és Somerhalder 2015-ben összeházasodtak. Sokak szerint a két színész kapcsolata már Nina ideje alatt is kialakulóban volt, de 2017-ben Dobrev kitett egy közös képet hármukról, mégpedig a következő szöveggel:
"Búcsúvacsora a Somereed csapattal!"
Ezzel pedig véget vetett a spekulációknak, hogy nem is barátok. Nina és Nikki egyébként annyira szeretik egymást, hogy közös vacsorákat is szerveznek.
Forrás: Moore, aki 1987 és 2000 között volt Bruce Willis felesége, imádja volt férje jelenlegi párját. Egy korábbi Instagram posztjában így írt Emmáról:
"A gyermekeink nővérek, és nehezen lehet megnevezni azt, hogy mi a családi kapcsolatunk egymással. Egyenrangú anyák vagyunk, testvérek, akiket az élet ezen őrült kalandja köt össze. Emma egy gyönyörű anya, aki a családja iránt elkötelezett, egy csodálatos nő."
A színésznő még a karantén egy részét is volt férjével és mostani feleségével töltötte, ami tényleg nagy barátságról tanúskodik.
Forrás: Michler 2021 szeptemberében házasodott össze Will Kopelmannal, öt évvel Barrymore és Kopelman szakítása után. A színésznő pedig meglepően őszintén beszélt egy podcastban arról, mit is érez volt férje új felesége iránt:
"Úgy érzem, hogy nyertem vele a lottón, tényleg sikerült. Szerencsésnek érzem magam, hogy ez az új, gyönyörű lélek belépett az életünkbe" - mondta. Drew és Alexandra az elmúlt években közös programokat is szerveztek, hogy még közelebb kerüljenek egymáshoz.
Forrás: A két színésznőt a Coldplay frontembere, Chris Martin hozta össze. Gwyneth ugyanis nagyon jóban van volt férjével, akinek fontos volt, hogy új választottja ne csak a gyerekeikkel, hanem vele is kijöjjön. A megismerkedés pedig annyira jól sikerült, hogy amikor Dakota és Chris egy időre szakítottak, Gwyneth békítette ki őket. Paltrow és Johnson egyébként barátnős estéket is tartanak.
Forrás: A szépséges modell Orlando Bloomtól való válását követően sem maradt rosszban volt férjével. Közös fiúk, Flynn nevelés ugyanis összetartotta őket, mára pedig jó barátok lettek. De, ami ennél is nagyszerűbb, hogy Orlando mostani felesége, Katy Perry is barátnője lett. Sőt, mi több az énekesnő a modell saját márkáját is reklámozza.