Galéria

8 népszerűtlen vélemény a 2000-es évek elejéről, amivel minden Y-generációs egyetért

Forrás:

Az MTV ikonikus műsorát szinte biztos, hogy minden Y generációs imádta, abban viszont megegyezhetünk, hogy a show által felújított kocsik szörnyen néztek ki! Nem csak giccsesek, de teljesen értelmetlenek is voltak az újítások, amivel az ember nagyon nem akarna dicsekedni...


Forrás:

Most komolyan, ki az, aki ezzel nem ért egyet? Oké, mindenki szereti az első részt, a második viszont sokkal mélyebb, összetettebb és izgalmasabb rész volt!


Forrás:

Ugye te is emlékszel arra az időre, amikor mindenki elmosódott, vakus tükrös szelfiket csinált, mert azt gondoltuk, hogy ez nagyon mély és művészi. Hát nem, ezek a képek a legkevésbé sem voltak művésziek, sokkal inkább nevetségesek!


Forrás:

Mindenki imádta a válogatás CD-ket, de arról valahogy senki nem beszél, hogy maga a munkafolyamat mennyire stresszes és idegölő volt, és összességében egyáltalán nem érte meg ennyit bajlódni!


Forrás:

Persze nem mondjuk, hogy Justin nem hihetetlenül tehetséges, szegény JC-ről viszont mindenki elfeledkezett annak ellenére, hogy a bandában neki volt a legjobb hangja! Bizony, ezt le mertem írni!


Forrás:

A 2004-es Az operaház fantomját rengeteg kritika érte akkoriban, pedig a színészek remek munkát végeztek, összességében pedig egy igazán élvezhető és szuper filmet hoztak össze!


Forrás:

Ma már mindenki nevet a 2000-es években elképesztően népszerű láva lámpákon, pedig valld be, veled is sokszor előfordult, hogy minimum hosszú percekig azt nézted, ahogy a láva a lámpában mozog! Ráadásul igenis jól nézett ki!


Forrás:

Persze ma már mindenki kritizálja az Olsen ikrek filmjeit, pedig akkoriban hihetetlenül szerettük őket, arról nem is beszélve, hogy a filmjeiknek/sorozataiknak mindig voltak tanulságaik, Mary-Kate és Ashley pedig az időszak példaképei, divatikonjai voltak (bevallom, én mindenben rájuk akartam hasonlítani).