Galéria

Így néznek ki ma a Váratlan utazás szereplői

Forrás: Tudtad, hogy 17 évesen abbahagyta a színészképzőt, hogy politikai pályára térjen át? Végül tehetsége visszavezényelte őt a filmezés világába, legutóbb 2017-ben az Alias Grace-ben láthattuk.
Forrás: Mag a sorozat lezárása után is színésznőként dolgozott tovább, de mellette saját lakásfelújítási blogot is vezetett, bár ez mostanában nem frissült (toolgirl.com). Egyébként improv műsorokban és kisebb darabokban szerepel.
Forrás: Gemma elég sok mindenben kipróbálta magát a sorozat után. Profi táncos és koreográfus, mellette továbbra is színészkedett darabokban, saját drámatagozatot alapított és pilates stúdiója van. Mindeközben pedig férjével és két gyermekével él Torontóban.
Forrás: Zachary is maradt a színészi pályán, folyamatosan feltűnik kisebb szerepekben, egy ideig pedig az Állati küldetés című, gyermekeknek szóló műsorban láthattuk.
Forrás: A férfi 75 éves, de még mindig folyamatosan forgat, egyébként pedig házas és két gyermek édesapja.
Forrás: Sajnos a színésznő 2010-ben, 71 éves korában hunyt el. Élete során számos filmszerepet és szinkronszerepet tudhatott magának, és rengeteg díjat kapott munkásságáért. 2006-ban még láthattuk A testőr című filmben, valamint a Smallville-ben is vállalt egy kisebb szerepet.