Galéria

7 meglepő ok, amiért világsztárok nem kaphatták meg álmaik szerepét

Forrás:

A Csillagok háborúja VII: Az ébredő Erő filmre jelentkezett, hogy Finn szerepét alakítsa, ám a casting nem ment jól. A meghallgatáson röhögőgörcsöt kapott, így elszállt az esélye, hogy szerepeljen a moziban. Lehet, hogy ma már nem bánja, hiszen Pókemberként olyan jót alakított, hogy sorra keresik meg a szerepekkel.


Forrás:

A One Direction azóta szólóra váltott énekese nagyon szeret szerepelni, zseniális előadó és a filmezéshez is van tehetsége. Ennek ellenére nem kapta meg Elvis szerepét, mert a rendező szerint ő már egy zenei ikon, nem tudna ebben autentikus lenni. Helyette Austin Butler lett a befutó.


Forrás:

Amivel Tobey Maguire befutott, az valójában Freddie nagy lehetősége lett volna. Jelentkezett ugyanis a Pókember szerepére, de állítása szerint hülyeségeket beszélt a meghallgatáson. 25 percet mesélt Venomról, aki, hát nem Peter Parker. Ezzel elbizonytalanította a rendezőt, aki végül nem őt választotta ki.


Forrás:

A Pókember nagyot dobott a karrierjén, de valójában ő megszállottan akarta Caspian herceg szerepét a Narnia krónikáiban. Saját bevallása szerint annyira rápörgött a témára, hogy teljesen a betege lett, és a stressz végül nem kedvezett neki a castingokon.


Forrás:

A HP univerzum sztárja is szeretett volna játszani az Ébredő erőben, Kylo Ren szerepére ácsingózott a Star Wars filmben. A meghallgatáson viszont olyan nevetségesen adta elő a harci üvöltözést, hogy 10 próbálkozás után maga adta fel.


Forrás:

Az Amerikai pite izmos szépfiúja akart egy kitérőt a musical világába, és jelentkezett a Mamma Mia első részébe. Utólag már maga sem tudja, miért, hiszen énekelni egyáltalán nem tud. De valamiért vágyott volna rá. Ki érti ezt?


Forrás:

Szép versenyben maradt alul, Leonardo DiCaprioval szemben. A Batman sztárja ugyanis anno Jack szerepére jelentkezett a Titanicban, de a rendező nem mellette döntött. Különösebben nem indokolták meg, egyszerűen csak Leo jobban passzolt a karakterhez.