Galéria

Brad Pitt tetkóinak különleges jelentése

Forrás:

Ötzi, a jégember

Ötzi, a jégember 5000 évvel ezelőtt élt, mumifikálódott testét 1991-ben találták meg Európában. Története sokakat lenyűgöz, hiszen régebben élt, mint hogy megépítették volna az egyiptomi piramisokat. Brad Pitt szintén nagy történelem rajongó, a jégember története pedig teljesen a hatalmába kerítette.


Forrás:

A létezés abszurditásai

Ötzi mellett szerepel egy francia idézet, ami úgy hangzik: „Absurdites de l’existence”, vagyis a létezés abszurditásai. Ezzel valószínűleg Daniel Pearl újságíró emléke előtt tiszteleg, akit 2002-ben, Pakisztánban terroristák raboltak el és fejeztek le.


Forrás:

Rumi

A jobb bicepszén egy 13. századi költő, Rumi verse szerepel, a szöveg a következő magyarra lefordítva: „Létezik egy mező, amely túlmutat a jó és a rossz fogalmán. Ott találkozunk.”


Forrás:

A motor

Brad Pitt bal bicepszén egy motor látható szemből, ez 2017-ben készült, jelentése csupán annyi, hogy a sztár imádja ezeket a kétkerekű járgányokat. Konkrétan húsznál is több áll neki otthon belőlük a garázsban.


Forrás:

Koponya és polip

A színésznek a lába is tetoválva van, igaz, ezt ritkán mutatja meg. Látható ott például egy rinocérosz, egy polip, valamint egy emberi koponya. A jelentésük sajnos ismeretlen.


Forrás:

Angelina Jolie rajza

Brad Pitt hátán van egy rajz, amit Angelina Jolie vázolt fel rá tollal. Annyira jól sikerültek a vonalak, hogy a színész végül magára varratta. Azt nem lehet tudni, hogy még ma, válásuk után évekkel is szívesen viseli-e.