Galéria

6 halloweeni smink, amit a kezdők is egyszerűen elkészíthetnek

Forrás:

A retro szó szerint az aranykorát éli, így nem meglepő, ha egy tipikus 60-as éveket idéző sminkkel nem tudsz mellélőni Halloweenkor. A lényeg pedig elképesztően egyszerű: erős tusvonal, műszempilla és extra világos, már-már fehér szemhéjfesték. Arra ügyelj, hogy a szádra nude árnyalat kerüljön, ugyanis a szemeiden lesz a hangsúly!


Forrás:

Bár az új évadra várnunk kell még egy kicsit, de kétségtelenül hatalmasat ment a 4. évad idén, ezért nem lehet olyan halloweeni buli, ahol valaki nem Tizenegynek sminkeli magát. A lényege pofonegyszerű, egy természetes, nude sminket kell csupán elkészítened (a mi tippünk a barna szempillaspirál + világos szemöldökgél), majd jöhet egy pici művér az orrod alá, és már készen is vagy! Ha mintás, 80-as éveket idéző ingben és laza hullámokkal a hajadban jelensz meg, a siker garantált!


Forrás:

Ha igazi Bridgerton rajongó vagy (és tudjuk, hogy az vagy!), akkor szinte biztos, hogy imádod a hercegnős kinézetet. Szerencsére pedig idén Halloweenkor nagyon trendi lesz előkelőségnek öltözni, így, ha úgy akarsz kinézni, mint Daphné Bridgerton, akkor ez rá a legalkalmasabb időpont! A lényeg, hogy a sminkednél pasztellszíneket használj – leginkább a barack és rózsaszín árnyalatokat ajánljuk! -, a hajadat pedig süsd be hullámosra vagy kontyold fel elegánsan.


Forrás:

És ha már sorozatok, akkor nyilván nem maradhat ki az Eufória, ami nem csak extra népszerű, de a részekben látható sminkek is ikonikusak! Éppen ezért kihagyhatatlan idén Halloweenkor egy igazi Eufória hatású smink; a mi tippünk az, hogy Cassie legendássá vált sminkjét készítsd el, ami nem csak egyszerű, de látványos és trendi is!


Forrás:

A Netflix legutóbbi Marilynről szóló filme, a Szöszi nem kevés felháborodást keltett, sokak ugyanis nehezményezték, hogy míg Elvist igazi férfiistenként mutattak be, addig Marilyn személyisége csak a gyötrődésből és a szexből állt a róla készült filmben. Mindenesetre az egykori gyönyörű és tehetséges színésznő örökre ikon marad, külseje pedig jelenleg trendibb, mint valaha! Utóirat: ne felejtsd el a szőke parókát!


Forrás:

A 2000-es évek smink (és ruha) trendjei jelenleg hihetetlenül népszerűek, ha pedig te kifejezetten imádtad ezt a korszakot, akkor egyszerűen kötelező kipróbálnod ezt a look-ot! A lényege extra egyszerű; jöhet a világoskék szemhéjfesték, a fekete szemceruza és a világos, cuki szájfény! Számunkra egyértelműen 10/10 ez a halloweeni kinézet, amit már csak egy tipikus 2000-es évekbeli szettel tudsz még menőbbé tenni!