Galéria

Ez az parfüm passzol hozzád a csillagjegyed szerint

Forrás:

Ha a Kos szenvedélyes temperamentumára gondolunk, azonnal eszünkbe jutnak olyan energiát és erőt sugárzó illatjegyek, mint a tüzes gyömbér vagy a csípős chili. Egy Kos parfümjének dinamikában és intenzitásban is fel kell vennie a versenyt a viselőjével. Szép kihívás!

Egy hozzád passzoló illat: Givenchy - L’Interdit Rouge


Forrás:

Mindig stílusos vagy. Erős, de ugyanakkor jóindulatú, ennek megfelelően pedig érdemes meleg, gyengéd illatokhoz nyúlnod, mint a vanília vagy a kasmír. Igazi ínyencekként pedig nyugodtan szemezgethetsz az édes karakterű, luxus és gourman illatok között.

Egy hozzád passzoló illat: Prada - Candy
Forrás:

Nem meglepő, hogy a számodra tökéletes parfüm kontrasztos és játékos. Sosem fáradsz el és mindig ezerrel pörögsz, így olyan illatod érdemes viselned, ami erősíti a karakteredet. A citrusfélék és a gyümölcsös-friss mediterrán illatok különösen népszerűek a csillagjegyednél, de legyünk őszinték, ha túl egyhangúvá válik, úgyis új parfüm után nézel. Végül is változatosság a lételemed!

Egy hozzád passzoló illat: Guerlain - Aqua Allegoria Mandarine Basilic
Forrás:

A Rák nagyon szenzitív személyiség, még akkor is, ha ezt csak a legritkább esetben mutatja. Amikor az érzelmek káosza elszabadul, és hangulatingadozások vannak kilátásban, illatban az állandóságot és a stabilitást keresi. Egy szép virágos parfüm, ami könnyed és nem túl feltűnő, ideális számára. A fürdőszobájában ennek ellenére nagy a választék, és gyakran választ inkább parfümöt az aktuális érzelmi állapotához.

Egy hozzád passzoló illat: Dior - Miss Dior
Forrás:

Az Oroszlán temperamentumos és extrovertált karakterét különösen erős, fűszeres illatkompozíciókkal érdemes támogatni. Ezért inkább a nehéz, keleties, egzotikus illatokat válaszd, amik más csillagjegyek számára túl dominánsak lennének. Mert ezek az illatok intenzívek - annyira intenzívek, hogy az emberek tekintete (vagy inkább orra) azonnal rád szegeződik, és az illatod miatt emlékeznek rád.

Egy hozzád passzoló illat: YSL - Black Opium
Forrás:

A parfümödnek éppoly megbízhatónak kell lennie, mint amilyen te vagy. A siker receptje egyszerű: olyan illatnak kell lennie, ami minden élethelyzethez és napszakhoz tökéletesen passzol. A tiszta, már-már puritán illatok, az egyszerű kompozíciók hangsúlyozzák nyugodt karakterét. A földes, fás vagy könnyű virágos jegyek tökéletesen illeszkednek hozzád.

Egy hozzád passzoló illat: Hugo Boss - Alive
Forrás:

A harmóniára törekvő személyiséged a parfümödben is jó, ha tükröződik, a pezsgő és harsány illatokat hosszútávon aligha bírod elviselni magadon. A lényeg tehát az összhang, az erősebb és finomabb illatjegyek elbűvölő játéka az, ami tényleg izgalomba hoz.

Egy hozzád passzoló illat: Lancôme - Idôle
Forrás:

Ha valaki, te aztán biztos nem félsz az erős illatoktól, sőt! Épp ellenkezőleg. Az érzéki, szenvedélyes illatok rajongója vagy, amik mindenkit elvarázsolnak a környezetében. A pézsmás illatokat mintha neked találták volna ki!

Egy hozzád passzoló illat: Narciso Rodriguez - Pure Musc For Her
Forrás:

Egy jó hangulatú illat tökéletes választás számodra. A parfümödnek melegséget kell sugároznia, ugyanakkor intenzitást is. Míg bergamott például energiával teli, a vetiverrel, a fás- vagy virágos jegyekkel egy kis érzékiség is keveredik a történetbe. Minden Nyilas álomkombinációja.

Egy hozzád passzoló illat: Giorgio Armani - My Way
Forrás:

Ha egyszer megállapodsz egy parfüm mellett, az a szerelem örökké tart. A sok sallang és kísérleti illatkombinációk helyett, inkább a klasszikus parfümöket kedveled, amik betartják, amit ígérnek. A nőies, virágos illatok olyan jegyekkel, mint a pacsuli, az ámbra vagy a vetiver, biztos választásnak bizonyulnak számodra.

Egy hozzád passzoló illat: Chloé - Chloé
Forrás:

Unalom? Ez számodra ismeretlen fogalom! Az eredetiség és az egyéniség a legfontosabb számodra, tehát egy hagyományos, klasszikus illatok nálad szóba sem jöhetnek. Az izgalmas kompozíciók azok, amik téged igazán lázba tudnak hozni, amik sokaknak már túl extravagánsak. Egyszerű a szabály, ha nem tűnik ki, akkor nem a megfelelő számodra egy parfüm.

Egy hozzád passzoló illat: Zadig & Voltaire - Girls Can Be Crazy
Forrás:

A te elemed a víz, és ez elég jól le is írja a tökéletes illatot számodra. Emellett a Halak meglehetősen érzékeny, érzelmes és romantikus is egyben, és hát mi lehet romantikusabb a rózsánál? Ám a rózsa túl intenzív és tolakodó lenne számodra, mint illatjegy, épp ezért az írisz, az ibolya vagy a tavirózsa sokkal inkább passzol hozzád. Egy igazi álmodozó illata!

Egy hozzád passzoló illat: Bulgari - Omnia Crystalline