Galéria

6 hiba, ami miatt a legrendezettebb előszoba is rendetlennek tűnik

Forrás:

A legrendetlenebb hatást azzal érheted el, ha nincs cipősszekrényed az előszobában. Az oda halmozott lábbelik nem nyújtanak szép látványt, olyan, mintha állandóan hatalmas káosz lenne. Gyorsan szerezz be valamit, amibe elsuvaszthatod őket a tekintetek elől.


Forrás:

Nincs olyan nő vagy férfi, aki indulás előtt ne szeretne egy pillantást vetni magára és a ruházatára. Éppen ezért egy jól berendezett előszobában tutira van egy padlótól plafonig érő tükör.


Forrás:

Mivel ebben a helyiségben sokat forgolódunk cipővel, fontos, hogy a padló könnyen tisztítható legyen. Ha esetleg padlószőnyeg van, azonnal szedesd fel és rakass le követ vagy linóleumot.


Forrás:

Mindannyiunknak több kabátja és mellénye van, hogy mindig az időjárásnak megfelelően tudjunk öltözni. Ezeket azonban nem célszerű mindig a fogason tartani, mert így zsúfoltnak fog hatni. Mindig csak az évszaknak legmegfelelőbb darabokat akaszd oda.


Forrás:

Bár az előszobák általában kicsik, nagyon sok funkciójuk van. Itt tárolod a cipőket, kabátokat, a vendégek ide lépnek be először, amikor meglátogatnak. Éppen ezért olyan fontos, hogy megfelelően nézzen ki. Érdemes kitalálnod valamilyen aranyos, látványos dekorációt, ne ess azonban túlzásba, mert azzal a kívánt hatás ellenkezőjét fogod elérni.


Forrás:

Biztosan veled is előfordult már, hogy beléptél egy lakásba és ott azonnal megcsapott egy kellemetlen szag. Te talán nem érzed, mert hozzászoktál, de elképzelhető, hogy a te otthonod is áraszt valamilyen nem túl rózsás illatot. Ezt megelőzendő használj füstölőt, illatgyertyát és szellőztess gyakran.