Galéria

Van, aki tényleg csodaszert használ: híres emberek, akik megtalálták a fiatalság forrását

Forrás: Az 56 éves színésznő nehéz hónapokat él meg válása miatt, ez azonban kicsit sem hagyott nyomot a szépségén. Lisa mindig is a természetesség híve volt, így a drága krémek és kezelések helyett a természethez nyúlt vissza. Kedvenc és egyetlen kozmetikuma a kókuszolaj, amelyet sminklemosáshoz és hidratáláshoz is használ. A hidegen sajtolt és 100%-os kókuszolaj olyan összetevőket és vitaminokat tartalmaznak, amelyek mélyen és célzottan ápolják a bőrt.
Forrás: Akárcsak Lisa, Gabrielle is távol tartja magát a plasztikától. Ezért is merült fel sokakban, hogy mit tudhat a színésznő, hogy 50 évesen is teljesen ránctalan és üde a külseje. Nos, a sztár egy interjúban elmondta, hogy nem iszik, nem dohányzik és minden stresszt kiűz az életéből. Véleménye szerint a stressz az egyik legfőbb oka, hogy az emberek többsége látványosan kezd el öregedni a 30-as évei végén. Ezért is kezdi minden egyes napját meditációval és jógával.
Forrás: Az énekes az elmúlt hetekben elsősorban az unokatestvére kapcsán került a címlapokra, ami igencsak megviselte, ám ettől függetlenül az egyik legszebb, legfiatalosabb híresség 50 évesen is. Sosem titkolta, hogy jó génjei mellett az is sokat számít, hogy mindig odafigyel magára. Ezt pedig el is árulta egy korábbi interjúban. Ricky minden reggel lúgos vízzel mossa meg az arcát, majd hideg jégkockákkal simít végig a bőrén, végül szérumokkal hidratálja azt.
Forrás: Az Oscar-díjával és pofozkodásával is nagy hangot kapó sztár, amióta csak eszét tudja, sportol. Szépítkezni és kometikushoz járni nem szeret, de naponta egy órát futni majd szaunázni egyszerűen imád. Az izzadással pedig minden méreganyagot kiürít a szervezetéből, ezzel együtt a bőréből is. Nem csoda, hogy 20 éve ugyanolyan fiatalos.
Forrás: A 90-es évek egyik legsikeresebb és legnagyobb modellje az elmúlt 30 évben nem öregedett egy percet sem. Ez azonban nem a plasztikai sebészeknek köszönhető, hanem hibátlan bőrápolási rutinjának. Az egykori modell minden este kötelezően lemossa a sminkjét, majd a tisztítást követően gazdag és zsíros krémmel hidratálja az arcbőrét. Csak és kizárólag organikus ételeket fogyaszt és, ami szerinte a legfontosabb, minden reggelt meditációval kezd.
Forrás: A színész konkrétan semmit sem öregedett 20 év alatt, ami többek között a pozitív életszemléletének, a rendszeres sportnak és a boldogságnak tudható be. Szerinte a drága kezelések mit sem érnek, ha az ember nem él kiegyensúlyozott és stresszmentes életet.