Galéria

Magyar sztárok, akik a szakítás után óriási változáson mentek keresztül

Forrás: Az énekesnő Szabó Ádámmal való kapcsolata sokszor adott ötletet az újságoknak. Szakításuk után Andi sokáig nem találta a helyét, aztán egyik napról a másikra igazi démoni szépség lett. Több tetoválást csináltatott, rendszeressé tette a mozgást és az öltözködésében is merészebb lett.
Forrás: Gréta és Meggyes Dávid kapcsolatának vége még magát a celebet is meglepte. A férfi Stana Alexandra táncosért hagyta el feleségét és kisfiát. Ám Gréta nem hagyta, hogy a depresszió maga alá gyűrje. A válás óta szebb, mint valaha. Sportol és igazi bombázó lett.
Forrás: Hosszú Katinkától való válása után 180 fokos fordulatot vett az edző, aki az addig megszokott egyszerű stílusát, elegánsra és férfiasra cserélte. Shane a haját is megváltoztatta, kecske szakálla helyett pedig borostát hagyott.
Forrás: A médiaszemélyiség és üzletember 4 évig élt házasságban Kulcsár Edinával, aki idén januárban, különválásuk után jelentette be, hogy már másért dobog a szíve. Csuti hetekig azt nyilatkozta, hogy mindent megtett és még nem igazán találja a helyét, végül - ha lassan is, de - újra talpra állt, ami elsősorban a sportnak és a több énidőnek volt köszönhető, ami nagyon is meglátszik rajta.
Forrás: A színésznő lassan két éve már, hogy elvált férjétől, Kis Zsolttól. Bár jó viszonyban váltak el, a közös gyermek és a számos emlék benne is mély nyomot hagyott. Zsófi a szakítás után teljes életmódot váltott, rendszeresen edzett és a külsején is több változtatást csinált. Az eredmény nem maradt el, hiszen Zsófi jelenleg az egyik legszebb ismert magyar színésznő.