Galéria

Híres nők, akik kopaszodnak: van, aki a stressz miatt vesztette el haját

Forrás:

Keira Knightley rengetegszer festette a haját 1-1 szerep kedvéért, ami aztán a sok vegyi anyagtól annyira tönkre ment, hogy a színésznő öt évig csak parókát hordott. A haja végül 2015-ben kapott új erőre és vált ismét dúsabbá, miután Keira teherbe esett.


Forrás:

A topmodell Tyra Banks stressz alapú alopecia areatát, azaz foltos kopaszságot kapott. A csúcsot akkor érte el állapota, amikor 2011-ben megírta Modelland című könyvét, aminek következtében kihullott a haja nagy része.

Tavaly őszinte fotón mutatta meg, hogy néz ki természetes haja parókák nélkül. Lapozz egyet a képért!


Forrás: Szerintünk így is gyönyörű!
Forrás:

Kristin Davis a Szex és New York korábbi szériájának forgatás alatt hajtömegének harmadát elveszítette. Elárulta, hogy kétségbe volt esve, mert a fodrászoknak pótolni kellett a frizuráját. Egy szakember tanácsára a Volaire termékeit kezdte használni, amik annyira beváltak, hogy elszegődött márka nagykövetnek.

Komoly hajhullásáról IDE KATTINTVA olvashatsz részletesen!


Forrás:

Viola Davis haja karrierje kezdetén, a harmincas évei elején kopasz foltokban hullott ki. Nagyon megijedt, majd megtudta, hogy stressz alapú alopeciája van. Időbe telt neki a lelkét rendbe tenni, és évekig parókát hordott. Ez utóbbit annyira megszerette, hogy manapság is felvesz néha belőlük.


Forrás:

Selma Blair a terhessége utáni hormonális változások és a vitaminhiány következtében küzdött komoly hajhullással. 3 hónappal gyermeke születése után, 2011-ben vette észre, hogy rengeteg hajszálat veszít hajmosáskor, és bár ez akkor nagyon megijesztette, később visszanyerte fürtjeit.

Néhány éve tudta meg, hogy szklerózis multiplexszel küzd, egy komoly kezelés során pedig teljesen kihullott haja (a fotó ekkor készült). A színésznő ma már sokkal jobban van, IDE KATTINTVA megnézheted a videót, amiben egészségi állapotáról adott hírt januárban.


Forrás:

A Sikoly királynő Neve Campbell a túlhajszoltság miatt kellett, hogy szembenézzen a foltos hajhullással, amire válása és karrierjének pörgése is rásegített.


Forrás:

Naomi Campbell haja durva igénybevételnek volt kitéve karrierje során, és elmondása szerint a hajpótlások, szövések is rettenetesen elroncsolták. Manapság már nagyon vigyáz fürtjei egészségére.