Galéria

4 típusú felnőttfilm, amit a legtöbb nő néz

Forrás: Nincs olyan nő, aki ne játszott volna már el a gondolattal, hogy egy másik nővel létesít testi kapcsolatot. Több kutatás is bizonyította, hogy a pornót néző nők nagy százaléka elsősorban a leszbikus videókra keres rá, méghozzá az olyanokra, amelyekben a történet is épül a szex köré. Sokan ezt lágyabbnak és érzelmesebbnek is tartják, mint a klasszikus felállást.
Forrás: A csoportos szex egyfajta felszabadító, tilos, és már-már törvénytelen dolognak számít az emberek szemében. Nem csoda, hogy a nők egy része imádja az olyan pornót, amelyben nem egy, nem kettő, hanem legalább egy tucat ember esik egymásnak.
Forrás: Az anális szex sok szempontból tabu. Valakinek természetes, valakinek szerelem kell hozzá és olyan is van, aki sosem próbálná ki. Ettől függetlenül minden nő szeretné tudni, hogyan is fest a valóságban. Egyesek tanulásként, mások kíváncsiságból akarnak ehhez hasonló pornót nézni.
Forrás: A sor végén a BDSM áll, amely mindkét nem favorit kategóriája (a pornófilmek között). Az erőszak, a durvaság ad egyfajta adrenalint szex közben, amitől sok nő úgy érzi, könnyebben felizgul, mint magától a gyengédségtől. Az egyik legtöbbet keresett kifejezés a BDSM kikötözés szavak, amiből az is kiderült, hogy a nők vágynak arra, hogy domináljanak vagy uralkodjanak felettük.