Galéria

3 csillagjegy, akinek rendeződnek a pénzügyei a közeljövőben

Forrás:

Te is tisztában vagy vele, hogy NAGYON szeretsz költekezni, a következményekkel viszont mindig csak később számolsz. Amikor pedig rosszul érzed magad emiatt, már rég késő, hiszen a félretett pénzt már rég elköltötted új ruhákra és cipőkre. Persze ezzel semmi baj nincs, hiszen a jegyek közül te büszkélkedhetsz az egyik legkifinomultabb stílusérzékkel, ennek viszont nyilván megvan az ára. Mostanában pedig sokat idegeskedsz emiatt, ám úgy tűnik, hogy szerencsére a csillagok a te pártodon állnak, és nem szeretnék, hogy feladd önmagad! A következő időszakban ugyanis egy nagyobb pénzösszeghez fogsz jutni, méghozzá egy olyan rokon által, akit nem is ismersz, csak hallottál róla...


Forrás:

Mostanában sokat szorongsz amiatt, mert úgy érzed, hogy mindent megteszel a munkahelyeden azért, hogy kiérdemeld az előléptetést vagy a fizetésemelést, ám ez mégsem következik be, ráadásul a pénz sem elég, amit keresel. Az aggodalmaidnak azonban nemsokára vége, ugyanis úgy tűnik, hogy a kemény és alázatos munkád végre megtérülni látszik, a főnököd ugyanis magától be fogja látni, hogy több pénzt és kreatívabb feladatokat érdemelsz, ha nem szeretne elveszíteni. Még év vége előtt lesz is egy beszélgetésetek, amely során vázolni fogja neked, hogy milyen tervei vannak veled, ebbe pedig nem csak egy nagyobb pozi, de egy sokkal szebb fizetés is benne lesz!


Forrás:

Az utóbbi időben sok olyan kiadásod volt, ami nem volt betervezve, ezért pedig nagyon sokat idegeskedsz. A sok stressz pedig egyáltalán nem tesz jót az egészségnek és a szépségnek sem, ezért jobb, ha megpróbálod elengedni a múltat, azon ugyanis már sehogy nem tudsz változtatni, a jövőre pedig pozitívan tekints! Ha erre képes leszel, akkor a következő időszakban szó szerint az öledbe fog hullani egy nagyobb pénzösszeg, amire egyáltalán nem is számítottál, és ami minden gondodat megoldja. Jól hangzik, igaz?